Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij De Regge - 26 personen

Enter, Nederland

vakantieboerderij-de-regge-26-personenvakantieboerderij-de-regge-26-personenvakantieboerderij-de-regge-26-personenvakantieboerderij-de-regge-26-personenvakantieboerderij-de-regge-26-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.490

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 26 personen

Bekijk vrije data

Vakantieboerderij De Regge - 26 personen in Enter

Vakantieboerderij De Regge is gelegen aan de rand van Vakantiecentrum `t Schuttenbelt in het mooie Twente vlak bij de plaats Enter.

Vakantieboerderij De Regge is gelegen aan de rand van Vakantiecentrum `t Schuttenbelt in het mooie Twente vlak bij de plaats Enter.

De woning is geschikt voor gezelschappen van 16 tot 26 personen en daarmee ideaal voor een familieweekend. De woning heeft maar liefst 6 badkamers, zo heb je veel privacy. De accommodatie is huisdiervrij en heeft een heerlijk groot eigen terras tot haar beschikking met vrij uitzicht over het grasland. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten op het park, zoals het buitenzwembad, de tennisbaan, de jeux des boulesbaan en het all-weather sportveld. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in de vakantieboerderij

Het sfeervol ingerichte huis beschikt over een zeer riante woonkamer met een gezellige zithoek en drie grote eettafels. Er is een open keuken welke is voorzien van alle gemakken zoals een combi-magnetronoven, vaatwasser, 8-pits gaskookstel, grote koelkast en een vriezer. Het grote koffiezetapparaat zet voor grote gezelschappen koffie, de grote filters zijn aanwezig. Voor de theeliefhebbers is er een waterkoker. Het is niet toegestaan om te gourmetten of fonduën in de woning.

De vakantieboerderij heeft in totaal 6 slaapkamers. Beneden vindt u drie slaapkamers voor 2 tot 4 personen, douches, toiletten en een babykleedkamer. Boven is er een slaapkamer voor 3 personen, een slaapkamer voor 4 personen en een hele grote slaapkamer voor 10 personen (leuk voor de kinderen!). Alle bedden hebben de afmeting 80x200 cm en beschikken over een 1 persoons dekbed en een kussen. Verder zijn er 2 kinderstoelen en 1 campingbedje aanwezig.

De vakantieboerderijen zijn alleen geschikt voor gezinnen. Groepen jongeren zijn niet toegestaan. 


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid