Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Lourenshoeve - Groepsaccommodatie voor 20 personen in Den Ham

Den Ham, Nederland

groepsaccommodatie-voor-20-personen-in-den-hamgroepsaccommodatie-voor-20-personen-in-den-hamgroepsaccommodatie-voor-20-personen-in-den-hamgroepsaccommodatie-voor-20-personen-in-den-hamgroepsaccommodatie-voor-20-personen-in-den-ham
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.491

    • Max. 20 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De Lourenshoeve - Groepsaccommodatie voor 20 personen in Den Ham in Den-Ham

    Deze comfortabele 20 persoons groepsaccommodatie ligt op een rustig kleinschalig vakantiepark in het fraaie groene landschap van Twente, op de grens met Salland. De ligging van het park is niet alleen mooi, maar ook bijzonder gunstig. Zo kunt u bijvoorbeeld wandel- en fietstochten maken door het sfeervolle landschap, historische dorpjes bekijken en diverse nabij gelegen attracties en bezienswaardigheden bezoeken. De sportieve gast kan een balletje slaan op de tegenover het park gelegen, pitch & putt baan. Ook boogschieten, mountainbiken, kanovaren of het bezoeken van een attractiepark behoort tot de mogelijkheden. Dankzij de aanwezigheid van het paardensportcentrum, waar u uw eigen paard kunt stallen en terecht kunt voor het volgen van paardrijlessen, zullen ook paardenliefhebbers zich uitstekend vermaken. Door de kleinschalige opzet van het park zullen met name rust,- wandel- en fietsliefhebbers zich thuis voelen. Het park staat garant voor een heerlijk en ontspannen verblijf.

    De groepsaccommodatie bevindt zich in de verbouwde, voormalig kippenschuur. De groepsaccommodatie beschikt over een recreatie/ontbijtzaal met televisie-, kinder- en eethoek. Vanuit de keuken is er een doorgeefluik richting de zaal. Er is een filterkoffiezetapparaat aanwezig. De accommodatie beschikt over vijf slaapkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen ruimte met douche en toilet. Er is één kamer voor zes personen (drie stapelbedden), drie kamers voor vier personen (twee stapelbedden) en één kamer voor twee personen (eenpersoonsbedden). Naast deze accommodatie voor 20 personen is er ook een accommodatie geschikt voor 12 personen, en kunt u beide accommodaties huren zodat u met totaal 32 personen in beide accommodaties kunt verblijven. U kunt acht auto's parkeren bij de accommodatie, overige auto's kunnen geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Vaatwasser
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn