Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Slenaken-Heijenrath

Slenaken-heijenrath, Nederland

groepsaccommodatie-slenaken-heijenrathgroepsaccommodatie-slenaken-heijenrathgroepsaccommodatie-slenaken-heijenrathgroepsaccommodatie-slenaken-heijenrathgroepsaccommodatie-slenaken-heijenrath
Favoriet 
 
 

v.a. 992

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 4 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Slenaken-Heijenrath in Slenaken-heijenrath

Deze accommodatie is gehuisvest in een bijna 200 jaar oude monumentale carréboerderij. Gelegen in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg. Is gerestaureerd met veel authentieke bouwmaterialen die een Bourg...

Deze groepsaccommodatie voor maximaal 10 personen is gehuisvest in een bijna 200 jaar oude, geheel gerestaureerde, monumentale carréboerderij. Gelegen in het heuvellandschap van Zuid-Limburg, op het plateau van de Loorberg, 250 m. van de Belgische grens. De woning heeft een weids uitzicht over de aangelegen weilanden en het plateau van Heijenrath. Deze groepsaccommodatie is tevens te huur in combinatie met de op het terrein gelegen andere groepsaccommodaties. Met de verbouw is rekening gehouden met het bieden van voldoende privacy. Verschillende combinaties mogelijk: 10-20-26-30-36-46-56 personen.

Een vakantiehuis in Zuid-Limburg met sportveld en speeltuin 

De verblijfsruimte is voorzien van vloerverwarming. Alle slaapkamers bieden met boxspringbedden een voortreffelijk slaapcomfort. Desgewenst zijn bijzetbedden bespreekbaar. Er zijn twee badkamers waarvan één met een douche en de ander met een ligbad. Dit groepsappartement beschikt over een eigen, compleet geoutilleerde, keuken (zie keukenvoorzieningen). Er is een Bourgondisch restaurant in een gedeelte van de hoeve, dat, indien je dat wenst, ontbijten, lunches en diners serveert in je accommodatie. Uiteraard kun je ook in het restaurant zelf dineren. Gourmetten in de accommodatie is niet toegestaan. Er is een sportveld en een avontuurlijke speeltuin met diverse uitnodigende speeltoestellen.

Met z'n allen een dagje naar het drielandenpunt 

De omgeving leent zich bij uitstek voor het maken van een wandeling of fietstocht. Steden als Maastricht, Aachen en Luik zijn ook een bezoek waard. Het drielandenpunt bij Vaals en Thermae 2000 te Valkenburg zijn in de buurt.

Bekijk ook de andere  


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.323,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.323,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn