Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ179 Vakantiewoning Zoutelande

Zoutelande, Nederland

vz179-vakantiewoning-zoutelandevz179-vakantiewoning-zoutelandevz179-vakantiewoning-zoutelandevz179-vakantiewoning-zoutelandevz179-vakantiewoning-zoutelande
Favoriet 
 
 

v.a. 419

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

VZ179 Vakantiewoning Zoutelande in Zoutelande

4 persoons vakantiewoning met duinzicht en grote tuin in Zoutelande

Net buiten Zoutelande kunt u dit prachtige, luxe vier persoons vakantiehuis huren. Het bevindt zich in de schuur van een woonboerderij en zeer comfortabel en compleet ingericht. Het heeft een prachtig duinzicht en een grote, zonnige tuin en biedt u daarmee een fantastische plek waar u 's morgens de zon kunt zien opkomen en 's avonds nogmaals kunt genieten van de ondergaande zon. Er is een groot speelveld voor de kinderen en ook een klein weitje met enkele schapen en kippen. Mocht u met meer als vier personen zijn kunt u ook het er naastgelegen vakantiehuis VZ178 huren.

De afstand tot de winkels is nog geen kilometer en daarnaast biedt Zoutelande u ook meerdere restaurants en terrasjes en een hoop gezelligheid. Zoutelande heeft als enige van Nederland een strand op het zuiden en daarmee de meeste zonuren. Bij het strand vindt u ook twee strandpaviljoens en dit alles op slechts één kilometer van het vakantiehuis. Wacht dus niet te lang met het huren van dit prachtige vakantiehuis in Zoutelande, Walcheren, en kom een onvergetelijke vakantie beleven.



Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn