Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa 8A Luxe

Cadzand Bad, Nederland

villa-8a-luxevilla-8a-luxevilla-8a-luxevilla-8a-luxevilla-8a-luxe
Favoriet 
     
     

    v.a. 497

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Villa 8A Luxe in Cadzand-Bad

    Deze luxe, vrijstaande villa is geschikt voor 8 personen. Via de hal bereik je de lichte woonkamer met vloerverwarming. Er is een gezellige zithoek met een tv en openslaande deuren naar het terras. De villa heeft een volledig ingerichte keuken met onder andere een vaatwasser, combimagnetron en koel-vriescombinatie. Beneden is er 1 apart toilet. De villa heeft in totaal 4 slaapkamers, elk voorzien van 2 eenpersoonsbedden. Op de begane grond is 1 slaapkamer en aangrenzende badkamer met een wastafel en een douche. De overige 3 slaapkamers bevinden zich boven. Op 2 van de 4 slaapkamers is voldoende ruimte om een extra campingbedje voor een baby te plaatsen. Boven is er 1 badkamer met een wastafel, een douche en een infraroodsauna. Boven is er 1 apart toilet. Buiten vind je een terras met tuinmeubilair en een terrasheater. Op zonnige dagen zijn de zonneligbedden een uitkomst. Bij de villa is parkeergelegenheid. Je maakt gratis gebruik van wifi. Handig: in de villa is een kluis aanwezig. Ook is er een berging met een wasmachine.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn