Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nature lodge met sauna en hottub | 2 personen

Zuna, Nederland

nature-lodge-met-sauna-en-hottub-2-personennature-lodge-met-sauna-en-hottub-2-personennature-lodge-met-sauna-en-hottub-2-personennature-lodge-met-sauna-en-hottub-2-personennature-lodge-met-sauna-en-hottub-2-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 442

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Nature lodge met sauna en hottub | 2 personen in Zuna

Natuurhuisje met sauna, hottub en prachtig uitzicht!

Slow traveling in Zuna, dat doe je in dit heerlijke huisje met hottub. Dit is het perfecte huisje voor een vakantie in Nederland!  Het huisje is van alle gemakken en comfort voorzien. Lekker slapen op de boxspring bedden en heerlijk wegdromen bij het uitzicht over de Twentse velden. Ook als het regent (en dat doet het soms ook in Zonnig Zuna) heb je geen paniek in de tent, vanaf het overkapte terras kun je de koeien zien grazen. Geniet van deze rustige hoek op ons kindvriendelijke vakantiepark. Je ideale slow living moment pak je in de houtgestookte hottub welke je helemaal privé gebruikt. Naast de hottub is er in dit wellnesshuisje ook een ligbad en een sauna. Hoe fantastisch! Kom je met je baby? Er is ruimte voor een babybedje!  

Wanneer kom jij genieten van Slow Living in de Nature Lodge?


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 29 april 2024 voor 7 dagen naar Nederland 853,-   Boek
Vertrek op 3 mei 2024 voor 4 dagen naar Nederland 945,-   Boek
Vertrek op 6 mei 2024 voor 7 dagen naar Nederland 1.581,-   Boek
Vertrek op 10 mei 2024 voor 4 dagen naar Nederland 1.319,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna