Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Schoorl

Schoorl, Nederland

groepsaccommodatie-schoorlgroepsaccommodatie-schoorlgroepsaccommodatie-schoorlgroepsaccommodatie-schoorlgroepsaccommodatie-schoorl
Favoriet 
 
 

v.a. 1.627

  • Beoordeeld met een 7.8
  • 4 sterren
  • Max. 25 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Schoorl in Schoorl

Deze groepsaccommodatie is gelegen op het terrein van een manege en je kijkt uit over de eerste beboste duinenrij van Schoorl. Voor groepen tot 32 personen.

Deze groepsaccommodatie is gelegen op het terrein van een manege en je kijkt uit over de eerste beboste duinenrij van Schoorl. 
Mogelijkheid tot paardrijden voor alle niveaus. Mountainbiken over een parcour is mogelijk. Mountainbikes en fietsen zijn te huur. Leuke kantine op terrein aanwezig. Deze is helemaal gescheiden van de groepsaccommodatie. Je mag gebruik van maken van de kantine tijdens de openingstijden. Catering beschikbaar op aanvraag.

Een groepsaccommodatie in Noord-Holland met bar

Er is een prachtige verblijfsruimte voor je groep met drie grote eettafels, zithoek met comfortabele banken. Een gezellige bar en een prachtige professionele keuken welke van alle gemakken is voorzien. Je stapt de groepsruimte uit en na een paar stappen (buitenom) ben je bij het slaapgedeelte. Er zijn twee mooi afgewerkte en eigentijdse slaapzalen met ieder een eigen badkamer met vier douches per badkamer. De verblijfsruimte heeft een eigen terras waar genoeg is te zien want de manege is in bedrijf! Let op: om 11 uur dient het rustig te zijn en om 12 uur volledig stil. 

Samen een dagje struinen langs de zee

De groepsaccommodatie ligt vlak bij zee en op 10 minuten fietsen van het centrum van Bergen of centrum van Schoorl met gezellige uitgaansmogelijkheden, restaurants, mooie winkels, musea en zo meer. De kaasstad Alkmaar op 15 minuten en Amsterdam op 45 minuten afstand. In de bossen en de duinen vind je naast kilometerslange ruiterpaden ook gevarieerde wandelroutes, fietspaden en uitdagende parcoursen voor de fanatieke mountainbiker.

Huis huren in Noord-Holland? Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.986,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.986,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.986,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn