Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nostalgische vakantieboerderij met hottub | 6 personen

Zuna, Nederland

nostalgische-vakantieboerderij-met-hottub-6-personennostalgische-vakantieboerderij-met-hottub-6-personennostalgische-vakantieboerderij-met-hottub-6-personennostalgische-vakantieboerderij-met-hottub-6-personennostalgische-vakantieboerderij-met-hottub-6-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 585

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Nostalgische vakantieboerderij met hottub | 6 personen in Zuna

Rietgedekte, nostalgische vakantieboerderij mét hottub en sauna.

Geniet van deze karakteristieke in stijl ingericht vakantieboederij. Deze boerderij is onderdeel van 1 grote woning (hij is wel volledig afgesloten), welke te huren is als groepsaccommodatie. Dit deel, de nostalgische vakantieboerderij is het oorspronkelijke huis. Het is één van de oudste boerderijen van ons gebied. Het huis zit vol historie en geschiedenis, maar is volledig gerenoveerd en voorzien van luxe. 

Dit vakantiehuis heeft een verblijfsoppervlakte van ca. 125 m2. Ervaar het gevoel van vroeger in de karakteristieke woonkamer, waarin een schouw staat met Delftsblauwe tegels. Bij binnenkomst is er een hal/entree met toilet, woonkeuken met inbouwkeuken met apparatuur, een badkamer met inloopdouche en twee slaapkamers. Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers. Deze boerderij heeft in totaal 3 slaapkamers waarvan 2 kamers met een 2-persoons bed. Buiten voor de boerderij is er een mogelijkheid om lekker buiten te zitten. Ook vind je hier de hottub. De sauna is te vinden in de hal. Trek je lekker terug en kom tot rust in één van de meest bijzondere boerderijen in dit Twentse land. 



Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn