Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Wemeldinge

Nederland

8,9/10
30 pers.
Recreatiepark de Stelhoeve 2

De oude boerderij is volledig gerenoveerd nadat deze in 2010 door een brand werd verwoest. De groepsaccommodatie die hier is gerealiseerd, is van hoog niveau afwerking en beschikt over extra luxe. Zo beschikt het groepshuis over veertien zeer riante ..

Wemeldinge

9,4/10
4 pers.
Grote Stern - nr. 62

Deze woning geeft u gelegenheid te genieten van mooie zonsondergangen! Door de ligging aan de vijver met het terras op het zuiden aan de waterpartij heeft u de gehele dag een mooie plek om te ontspannen. De woning is smaakvol ingericht met luxe meubi..

Wemeldinge

10/10
4 pers.
Zwarte Stern XL - nr. 89

Gesitueerd aan de bosrand. Aan het water, met vrij uitzicht op de binnendijk met de schapen. Het is een groot kavel, met veel privacy en optimaal gelegen voor wat betreft zon en schaduw. Er zijn twee royale terrassen aanwezig waar je heerlijk kunt zi..

Wemeldinge

9,8/10
4 pers.
Kleine Stern - nr. 103

Heerlijke vakantiewoning aan de bosrandMet een tuin aan de bosrand en toch vlakbij de vijver op denrustigste plek van het park, biedt deze woning een oase van rust en verademing.nDank zij de twee terrassen kan je optimaal genieten van denzon of de sc..

Wemeldinge

10/10
4 pers.
Grote Stern XL - nr. 28

De woning met aanlegsteiger, gelegen aan het water, is voorzien van alle comfort en is smaakvol ingericht. Dankzij twee terrassen met mooi tuinmeubilair kunt u altijd genieten van de zon. De woning beschikt over infrarood sauna, 2 badkamers en elektr..

Wemeldinge

10/10
4 pers.
Kleine Stern - nr. 97

Hier komt u helemaal tot rust! U heeft hier het beste van twee werelden, rustig aan het bos gelegen en dicht bij het water van de Oosterschelde. De luxe uitgevoerde woning is van alle gemakken voorzien en hedendaags sfeervol ingericht. Voldoende ruim..

Wemeldinge

9,2/10
4 pers.
Grote Stern - nr. 46

Heerlijke locatie aan het water. U kunt hier genieten van de mooie omgeving en het uitzicht over de grote vijverpartij nvanaf uw eigen steiger. De centrale ligging in Zeeland maakt deze woning zeer geschikt voor uitstapjes naar Yerseke en Goes. nBij..

Wemeldinge

10/10
4 pers.
Kleine Stern - nr. 47a

Deze vrijstaande accommodatie is zeer mooi ingericht en beschikt over een hoogwaardige afwerking. Het bijzondere karakter wordt voor een groot deel bepaald door de schitterende design keuken welke voorzien is van hightech apparatuur. Daarbij wordt de..

Wemeldinge

9,3/10
4 pers.
Kleine Stern - nr. 18a

Deze woning ligt op een mooie locatie aan de vijver van Waterresort Oosterschelde. In de tuin om de woning geniet u de hele dag van de zon, maar vindt u ook heerlijke plekjes om in de schaduw te zitten. Geniet u van de omgeving en de locatie aan de O..

Wemeldinge

9,5/10
4 pers.
Kleine Stern - nr. 39

U zult hier een heerlijke vakantie beleven. De woning staat aan de rand van het park waar u 's avonds fantastische zonsondergangen kunt zien. Binnen een aantal minuten loopt u naar de Oosterschelde waar u kunt uitwaaien of lange wandelingen kunt make..

Wemeldinge

10/10
4 pers.
Kleine Stern - nr. 77

Met uitzicht op de binnendijk en aan de rand van het park heeft u gegarandeerd een rustige plek om een heerlijke vakantie te beleven. De woning is mooi gelegen waarbij u als u de woning uitloopt binnen een paar minuten in het Wemeldingse bos bent. Va..

Wemeldinge

10/10
4 pers.
Kleine Stern - nr. 38

..

Wemeldinge

10/10
4 pers.
Kleine Stern - nr. 85

Deze vrijstaande woning is mooi gelegen aan de rand van het park. Gegarandeerd een rustige plek om een heerlijke vakantie te beleven. De woning is smaakvol ingericht , straalt warmte uit en beschikt over de meeste hedendaagse gemakken. Vanuit de woon..

Wemeldinge

10/10
4 pers.
Kleine Stern - nr. 45

Dit luxe vierpersoons vakantiehuis staat op Water Resort Oosterschelde. Het Resort is synoniem voor rust en ruimte, verwacht geen keur aan faciliteiten, maar geniet van het Zeeuwse landschap op een geweldige locatie aan de Oosterschelde. De villa hee..

Wemeldinge

10/10
5 pers.
Grote Stern - nr. 55

Vakantiewoning aan de rand van het parkDeze woning heeft een unieke ligging aan de rand van het park met uitzicht op de dijk. Het betreft een duurzame woning met warmtepomp en een laadpaal buiten voor uw elektrische auto.In de tuin heeft u een heerli..

Wemeldinge

10/10
4 pers.
Grote Stern - nr. 59

De woning straalt rust en warmte uit en is van alle gemakken voorzien. Een design-keuken met luxe apparatuur om lekker te koken. 's Avonds relaxen bij de doorkijkhaard. Dankzij de twee terrassen kunt u altijd genieten van de zon.Binnen enkele minuten..

Wemeldinge

9/10
4 pers.
Kleine Stern - nr. 93

Van de buitenkant springt het strakke design van deze vrijstaande accommodatie direct in het oog. Die lijn is ook van binnen doorgetrokken echter brengen het meubilair en accessoires ook de nodigen warmte met zich mee. Die warmte wordt in meest lette..

Wemeldinge

8,9/10
30 pers.
Recreatiepark de Stelhoeve 2

De oude boerderij is volledig gerenoveerd nadat deze in 2010 door een brand werd verwoest. De groepsaccommodatie die hier is gerealiseerd, is van hoog niveau afwerking en beschikt over extra luxe. Zo beschikt het groepshuis over veertien zeer riante ..

Wemeldinge

Genieten van een gezellige vakantie in Nederland, aan zee of op de Veluwe!​Op vakantie in eigen land blijft elk jaar weer populair. Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, maar er blijven genoeg mooie periodes over om ergens in Nederland een vakantiehuis of bungalow te huren. Er op uit met uw gezin aan het strand of een chalet in de bossen, in ons ruime aanbod vind u gegarandeerd een prachtige accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Over de natuur in Nederland wordt vaak geringschattend gedaan. Die zou niet zoveel voorstellen in vergelijking tot de natuur in het buitenland. Het Nederlandse landschap en de Nederlandse natuur zijn echter uniek in de wereld. Nederland herbergt natuur die nauwelijks ergens anders voorkomt. Dat komt voornamelijk door de ligging van Nederland in de delta van vier grote rivieren.

Wat de denken van een vakantiehuis op Texel? Of misschien liggen uw intresses meer bij een villa in de bossen op de Veluwe. Op de Veluwe is ook een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets te vinden. Neem bijvoorbeeld de verschillende mooie Center Parcs parken. Niet alleen op de Veluwe, maar door heel Nederland zijn deze parken te vinden, elk met een ruim aanbod van cottages voor 2 tot wel 12 personen!