Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis De Bult

De Bult, Nederland

vakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bult
Favoriet 
 
 

v.a. 491

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis De Bult in De bult

Chalet is rustig gelegen, modern en luxe ingericht, beschikt over een prive terras. Het chalet grenst aan de eeuwen oude bossen waar u heerlijk kunt wandelen, joggen, fietsen of paardrijden.

Chalet is rustig gelegen, modern en luxe ingericht, beschikt over een prive terras. Het chalet grenst aan de eeuwen oude bossen waar u heerlijk kunt wandelen, joggen, fietsen of paardrijden. 

Vakantiehuis op een vakantiepark middenin de bossen

Dit chalet heeft een bijzondere vormgeving door de centraal gelegen woonkamer. Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over een volledig ingerichte keuken, met onder meer een vaatwasser, combimagnetron, Boretti fornuis en een koelkast (met vriesvak). De badkamer is modern ingericht en voorzien van een ruime douche, wastafelmeubel, toilet, designradiator en luxe Rituals producten. U heeft de beschikking over drie slaapkamers met boxspring bedden.

Geniet van de vele faciliteiten op het vakantiepark

Deze accommodatie is niet direct gelegen aan de vijver en daarom extra geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. De accommodatie is nabij het openlucht zwembad (eind april t/m begin september), de airtrampoline, vele buitenspeeltuinen, horeca gelegenheden (restaurant, terrassen, café, snackbar en theater) en indoor speelparadijs. Uw kinderen kunnen zich vermaken terwijl u van uw (welverdiende) rust geniet.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 574,-   Boek
Van 29-04-2024 t/m 06-05-2024 (7 dagen) 932,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 654,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 654,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 574,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen