Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Safaritent met privé sanitair ~ met weids uitzicht

Zuna, Nederland

safaritent-met-prive-sanitair-met-weids-uitzichtsafaritent-met-prive-sanitair-met-weids-uitzichtsafaritent-met-prive-sanitair-met-weids-uitzichtsafaritent-met-prive-sanitair-met-weids-uitzichtsafaritent-met-prive-sanitair-met-weids-uitzicht
Favoriet 
     
     

    v.a. 446

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Safaritent met privé sanitair ~ met weids uitzicht in Zuna

    Voor een lange vakantie of een weekend of midweek er even heerlijk uit zijn dan is dit mooie park aan het kabbelende riviertje De Regge een uitstekende bestemming. Het park ligt op de grens van de streek Salland en Twente, met uitgestrekte bossen en heidevelden voor fijne wandelingen en fietstochten door het gastvrije land. Het park is ook het vertrekpunt voor vele uitstapjes. Een dagje erop uit met de kinderen is geen enkel probleem, want dichtbij liggen diverse attractieparken zoals Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Koningin Julianatoren en De Waarbeek.

    De accommodaties van Vakantiepark Mölke bieden u alle ruimte en comfort die u wenst. Comfortabele bedden, een ruime zithoek, een nette badkamer en nog veel meer. U wordt overladen met comfort. U kunt er kiezen voor mobile homes, chalets of Reggehooibergen met privésauna van 2 tot 8 personen.

    Bovendien is er op dit kleinschalige vakantiepark van alles gedaan om de vakantievreugde te vergroten. In elke vakantieperiode is er een animatieteam om jong en oud te vermaken met het dagelijkse meeleeftheater, de wekelijkse familie bingo, sport en spel, en nog veel meer. En we mogen zeker niet vergeten: het onlangs gerenoveerde zwembad met leuke waterspuitpunten.
    In de maanden mei, juni en vanaf begin tot half september is er animatie voor de allerkleinsten op het park.

    Glamping in een stoere safaritent

    Op safari in de Reggestreek, dat kan gewoon! Er is hier namelijk genoeg te ontdekken om je wekenlang te vermaken. Deze prachtige en volledig uitgeruste safaritenten biedt de perfecte uitvalsbasis om de avontuurlijke omgeving te gaan verkennen.

    Comfortabel overnachten
    Moe van alle avonturen? Dan staan er heerlijk zachte bedden voor je klaar in deze prachtige safaritenten. Ook beschikken de tenten over privé sanitair en een keuken. Het zal je aan niets ontbreken! In het gezellige leefgedeelte staat een tafel om samen aan te eten en iedere safaritent heeft een eigen veranda om heerlijk te ontspannen in het zomerzonnetje. Onze safaritenten zijn ruim opgezet, waardoor je er met een gezelschap tot 6 personen in kan overnachten.

    Weekendvibes in de Twentse natuur

    Bij ons aan de Regge voelt iedere dag als een zondag. We leven op ons eigen tempo, worden wakker als de zon opkomt en genieten van de fluitende vogeltjes. Vanuit jouw eigen Safaritent geniet je met ons mee van deze prachtige streek en de weekendvibes! Zat een stap naar buiten en verbaas je over het prachtige landschap. Je staat vanuit jouw safaritent namelijk direct met je voeten in het gras van de uitgestrekte Twentse velden. Direct aan het veld waar jouw safaritent staat kan je de Regge vinden. Dit is een schattige riviertje, waar je bijvoorbeeld kan gaan varen met een fluisterbootje. Ook zijn er in de buurt van de safaritent vele speelmogelijkheden voor kinderen. Zo wordt het een ontspannen vakantie voor het hele gezin!

    De Safaritent met privé sanitair biedt onderkomen aan 4 tot 6 personen. Ook kan er een babybedje worden bijgezet.

    De foto's van de accommodatie komen overheen. De locatie is anders. Wij durven wel te zeggen dat die nog een stuk gaver wordt. Een weids uitzicht over het Twentse Landschap en op kruipafstand van ons Riviertje De Regge 😊


    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen