Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe Lodge voor 6 personen

Rhenen, Nederland

luxe-lodge-voor-6-personenluxe-lodge-voor-6-personenluxe-lodge-voor-6-personenluxe-lodge-voor-6-personenluxe-lodge-voor-6-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 404

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Luxe Lodge voor 6 personen in Rhenen

Deze prachtige, onder achitectuur vormgegeven, Eco-Lodge is zeer luxe en compleet ingericht voor 6 personen.

Deze prachtige, onder architectuur vormgegeven, Eco-Lodge is zeer luxe en compleet ingericht voor 6 personen (advies 4 volwassenen + 2 kinderen i.v.m. stapelbed). Soof Heuvelrug is de perfecte locatie om te genieten van een weekendje weg of om een vakantie te beleven met ultiem comfort in het hart van Nederland. De Eco-Lodge is uitgerust met 3 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met tweepersoonsbed en een wastafel, 1 tweepersoonsslaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met stapelbed. De Lodge beschikt over een ruime badkamer met WC en een losse WC. Het ruime woongedeelte heeft een moderne open keuken met mooi uitzicht naar buiten. De keuken is voorzien van: Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, combi-oven, koelvriesvak, inductieplaat, afzuigkap in het kookeiland verwerkt met diverse keukengerei en pannenset.

De tuin beschikt over een overdekt terras met een comfortabele loungeset en een gazon met een gezellige picknicktafel. De lodge beschikt over een ruime berging met was- en droogmachine (let op; niet iedere lodge heeft een was-en droogmachine. Dit wordt bij iedere lodge individueel aangegeven).

Soof Heuvelrug is een huisdiervrij park. In alle accommodaties zijn geen huisdieren toegestaan in de Eco-Lodges.

Natuur en omgeving

Soof ligt pal tegenover natuur-en recreatiegebied Kwintelooijen, onderdeel van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast ligt het tussen Veenendaal en Rhenen, beide een bezoekje waard. Ook zijn er diverse culturele en historische trekpleisters in de directe omgeving te vinden. Loop gerust binnen bij onze receptie voor ideeën. We kennen de omgeving zelf natuurlijk het beste dus geven je graag de échte inside information.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede