Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Panorama Lodge met privé sanitair ~ en weids uitzicht

Zuna, Nederland

panorama-lodge-met-prive-sanitair-en-weids-uitzichtpanorama-lodge-met-prive-sanitair-en-weids-uitzichtpanorama-lodge-met-prive-sanitair-en-weids-uitzichtpanorama-lodge-met-prive-sanitair-en-weids-uitzichtpanorama-lodge-met-prive-sanitair-en-weids-uitzicht
Favoriet 
     
     

    v.a. 416

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Panorama Lodge met privé sanitair ~ en weids uitzicht in Zuna

    Voor een lange vakantie of een weekend of midweek er even heerlijk uit zijn dan is dit mooie park aan het kabbelende riviertje De Regge een uitstekende bestemming. Het park ligt op de grens van de streek Salland en Twente, met uitgestrekte bossen en heidevelden voor fijne wandelingen en fietstochten door het gastvrije land. Het park is ook het vertrekpunt voor vele uitstapjes. Een dagje erop uit met de kinderen is geen enkel probleem, want dichtbij liggen diverse attractieparken zoals Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Koningin Julianatoren en De Waarbeek.

    De accommodaties van Vakantiepark Mölke bieden u alle ruimte en comfort die u wenst. Comfortabele bedden, een ruime zithoek, een nette badkamer en nog veel meer. U wordt overladen met comfort. U kunt er kiezen voor mobile homes, chalets of Reggehooibergen met privésauna van 2 tot 8 personen.

    Bovendien is er op dit kleinschalige vakantiepark van alles gedaan om de vakantievreugde te vergroten. In elke vakantieperiode is er een animatieteam om jong en oud te vermaken met het dagelijkse meeleeftheater, de wekelijkse familie bingo, sport en spel, en nog veel meer. En we mogen zeker niet vergeten: het onlangs gerenoveerde zwembad met leuke waterspuitpunten.
    In de maanden mei, juni en vanaf begin tot half september is er animatie voor de allerkleinsten op het park.

    Glamping voor buitenmensen

    Slapen in onze Panorama Lodge, dát is pas een avontuur! De Lodge beschikt over gezellige, beschutte slaapcabines, terwijl het overdekte leefgedeelte je de mogelijkheid biedt om je onder te dompelen in het Twentse buitenleven. De Panorama Lodge is van alle gemakken voorzien, het enige wat jij hoeft te doen is je pyjama te pakken en in de auto te stappen. Op naar Zuna!

    De Panorama Lodge heeft alles!
    Enorm comfortabele bedden, check! Een gezellige zithoek, check! Eigen sanitair, natuurlijk! Ook beschikt de Lodge over een keuken en een eigen terras. De slaapcabines en badkamer zijn afgesloten, zodat je voldoende privacy hebt. Het leefgedeelte is overdekt, maar verder grotendeels open. Zo kan je de vogeltjes horen fluiten tijdens het avondeten. Wat wil je nog meer? Vanuit de lodge heb je een prachtig uitzicht over het Twentse landschap en de rustig kabbelende Regge.

    Leef middenin de Twentse natuur
    Je hoeft deze heerlijke lodge niet uit om buiten te zijn, maar als je toch van plan bent om de omgeving te gaan verkennen dan bieden we hiervoor verschillende mogelijkheden aan. Ga bijvoorbeeld varen op de Regge, of maak een fijne wandeling met het gratis wandelroute-boekje wat je van ons krijgt.

    De Panorama Lodge is geschikt voor 4 personen en er is ruimte om een kinderbedje te plaatsen. Op ons park, in de buurt van de Panorama Lodge, zijn verschillende speelmogelijkheden voor kinderen. Zo heb je de tijd van je leven, met het hele gezin!

    De foto's van de accommodatie komen overheen. De locatie is anders. Wij durven wel te zeggen dat die nog een stuk gaver wordt. Een weids uitzicht over het Twentse Landschap en op kruipafstand van ons Riviertje De Regge 😊


    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn