Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Hengstdijk

Hengstdijk, Nederland

groepsaccommodatie-hengstdijkgroepsaccommodatie-hengstdijkgroepsaccommodatie-hengstdijkgroepsaccommodatie-hengstdijkgroepsaccommodatie-hengstdijk
Favoriet 
 
 

v.a. 1.044

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Hengstdijk in Hengstdijk

Familiehuis aan de rand van park met uitzicht op binnenmeer. Vele extra faciliteiten in een landelijke omgeving. Met overdekt zwembad en binnenspeeltuin geopend van april - oktober.

Een vakantiehuis met een fraai uitzicht over het binnenmeer. Het is een ideale plek voor familieweekenden, reünies of (vrienden)groepen voor maximaal 20 personen. De groepsaccommodatie is gelegen aan de rand van het vakantiepark zodat je volop privacy hebt. Naast het vakantiehuis bevindt zich een kinderboerderij met vele dieren en grote speeltuin en speelweide. Ook kun je gebruik maken van de vele faciliteiten van het park (binnenspeeltuin, game-zone, air trampoline e.d.). Er is een overdekt zwembad die geopend is van april t/m oktober. 

Een vakantiehuis in Zeeland met uitzicht over het meer



Het familiehuis beschikt over twee keukens die beide voorzien zijn van een veel gemakken. Alle inventaris is aanwezig. In de woonkamer zijn twee zithoeken aanwezig met televisie en dvd speler. In de grote woonkamer staat een lange eettafel. Bij mooi weer kun je de grote schuifpui open zetten of zitten op het terras. Er zijn tien slaapkamers. Op de bedden liggen kussens en eenpersoons dekbedden, overtrekken dien je zelf mee te nemen. Verder beschikt het huis over twee badkamers en twee aparte toiletten. In beide badkamers is er een douche en wastafel.  

Vanuit jullie groepsaccommodatie binnen 30 minuten in België


De groepsaccommodatie is een prima uitval basis voor wandel- en fietsroutes. Binnen 30 minuten sta je in België voor de meest 'plezante' uitstapjes. De steden Hulst en Terneuzen zijn binnen 15 minuten met de auto te bereiken.

Toch liever een ander ?


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.444,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 1.444,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna