Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nature Cabin 5 p.

Zuna, Nederland

nature-cabin-5-pnature-cabin-5-pnature-cabin-5-pnature-cabin-5-pnature-cabin-5-p
Favoriet 
     
     

    v.a. 563

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Nature Cabin 5 p. in Zuna

    Een lange vakantie of een weekend of midweek aan het kabbelende riviertje De Regge is een uitstekende bestemming. Het park ligt op de grens van de regio Salland en Twente, met uitgestrekte bossen en heidevelden voor fijne wandelingen en fietstochten door het gastvrije land. Het park is ook het vertrekpunt voor vele excursies. Een dagje uit met de kinderen is geen probleem, want in de buurt zijn diverse attractieparken zoals Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, de Koningin Julianatoren en de Waarbeek.

    De accommodaties van dit park bieden u alle ruimte en comfort die u wenst. Comfortabele bedden, ruime zithoek, een nette badkamer en nog veel meer. Je wordt overspoeld met comfort. U kunt kiezen voor stacaravans, chalets of Regge Hooibergen (Reggehooibergen) met privésauna, van 2 tot 8 personen.

    Bovendien wordt op dit schattige vakantiepark alles in het werk gesteld om uw vakantievreugde te vergroten. Elke vakantieperiode is er een animatieteam om jong en oud te vermaken met dagelijks interactief theater, de wekelijkse familiebingo, sport en spel en nog veel meer. En niet te vergeten: het pas gerenoveerde zwembad met leuke waterjets.
    Gedurende de maanden mei, juni en van begin september tot half september is er animatie voor de allerkleinsten.



    Vakantiehuis met een prachtig uitzicht

    Heerlijk vakantiehuis! Deze Cabin is luxueus ingericht en heeft een landelijk uitzicht. Deze exclusieve accommodatie ligt op een super locatie, op een rustige plek op het park. Deze accommodatie heeft een ruime woonkamer, met in de hoofdslaapkamer een luxe tweepersoons boxspringbed. Tevens is er een luxe ruime tuin met loungeset. De accommodatie is voorzien van matrassen van uitstekende kwaliteit voor een goede nachtrust.

    De bungalette is voorzien van:

    • Gezellige woonkamer met LCD TV
    • Keuken met combimagnetron, koelkast, gasfornuis en Nespresso koffiezetapparaat
    • Centrale verwarming
    • 3 slaapkamers met dekbedden, kussens en bedlinnen
    • 1 ouderslaapkamer met luxe tweepersoons boxspringbed
    • 1 kamer met een eenpersoonsbed
    • 1 kamer met 1 stapelbed, enkel geschikt voor kinderen tot /- 11 jaar
    • Toilet, douche en wastafel
    • Veranda met meubilair
    • Maximaal 1 huisdier per chalet
    • Gratis parkeerplaats bij het chalet

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath