Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ786 Vakantiehuis Brouwershaven

Brouwershaven, Nederland

vz786-vakantiehuis-brouwershavenvz786-vakantiehuis-brouwershavenvz786-vakantiehuis-brouwershavenvz786-vakantiehuis-brouwershavenvz786-vakantiehuis-brouwershaven
Favoriet 
 
 

v.a. 236

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

VZ786 Vakantiehuis Brouwershaven in Brouwershaven

Gerenoveerd 4-persoons ( 3 volwassenen en 1 kind ) vakantiehuis in centrum Brouwershaven

In het centrum van Brouwershaven kunt u dit , geschakelde 4-persoons vakantiehuis ( linkerkant foto ) huren. ( dit huis is voor 3 volwassen en 1 kind ) Brouwershaven heeft een uniek karakter en beschikt over een aantal prachtige monumenten en een beschermd stadsgezicht, maar heeft ook een gezellig centrum met meerdere horecagelegenheden. Daarbij bent u slechts 750 meter verwijderd van het Grevelingenmeer, het zuiverste zoutwatermeer in Europa waar u verschillende watersporten kunt beoefenen. 

Brouwershaven is een populaire bestemming voor watersporters zoals bijvoorbeeld duikers. De prachtige omgeving leent zich heel goed voor het maken van heerlijke fietstochten en fijne wandelingen. Wilt u ook genieten van al dit moois wacht dan niet met het huren van deze fraaie vakantiewoning voor maximaal 4 personen in het centrum van Brouwershaven.

- Mogelijkheid om ter plekke fietsen te huren.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 520,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 520,-   Boek
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 520,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg