Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Simple home I 4 personen

Zuna, Nederland

mobile-home-4-personenmobile-home-4-personenmobile-home-4-personenmobile-home-4-personenmobile-home-4-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 260

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Simple home I 4 personen in Zuna

Een fijn vakantiehuis voor 4 personen 💚

Lekker even met het hele gezin weg? Dan is de 4-persoons Simple homes perfect voor jullie! De Simple home is uitgerust met twee slaapkamers. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Verder zijn de simple homes van alle gemakken voorzien, zoals een woonkamer met TV en compleet ingerichte keuken. In de tuin kunnen de kinderen lekker hun gang gaan of kun je zelf lekker even genieten van het mooie weer. 

Wanneer kom jij 100% vakantie vieren op onze 5 sterren ANWB topcamping? 


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn