Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Dakterras + Hottub | 4-6 Pers.

Zeewolde, Nederland

villa-dakterras-hottub-4-6-persvilla-dakterras-hottub-4-6-persvilla-dakterras-hottub-4-6-persvilla-dakterras-hottub-4-6-persvilla-dakterras-hottub-4-6-pers
Favoriet 
 
 

v.a. 670

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Villa Dakterras + Hottub | 4-6 Pers. in Zeewolde

Ultiem genieten bij de Parel doe je in onze meest luxe accommodatie!

De Villa met dakterras en hottub is een heerlijk familiehuis van twee verdiepingen en een oppervlakte van maar liefst 69 m2. Uitgerust met een grote woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en dakterras. Samen met uw familie bent u hier ruim van alle gemakken voorzien. En met het Horsterwold in uw achtertuin is ook de natuur overal dichtbij.

De derde slaapkamer met dome is bereikbaar via een ladder, hier slaap je onder een schitterende sterrenhemel. Je nachtrust is nog nooit zo goed geweest. 

Op het grote dakterras heb je een prachtig uitzicht over het park en de natuur. De zon is altijd om je heen. Gebruik je dakterras om gezellig met vrienden of familie te eten of te ontspannen op de ligbedden en de lounge stoelen. 

Toe aan een wellness momentje? Stap in de lekkere hottub en maak gebruik van de massagestralen om je spieren te ontspannen. Dit is het echte vakantiegevoel. De hottub is geschikt voor 5 personen. 

Je (elektrische) fiets parkeer je gemakkelijk in de fietsrekken met oplaadmogelijkheden.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen