Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement - Nieuwstraat 1 | Zoutelande 'Kurhaus appartement 2 pers with Sauna'

Zoutelande, Nederland

appartement-nieuwstraat-1-zoutelande-kurhaus-appartement-2-pers-with-saunaappartement-nieuwstraat-1-zoutelande-kurhaus-appartement-2-pers-with-saunaappartement-nieuwstraat-1-zoutelande-kurhaus-appartement-2-pers-with-saunaappartement-nieuwstraat-1-zoutelande-kurhaus-appartement-2-pers-with-saunaappartement-nieuwstraat-1-zoutelande-kurhaus-appartement-2-pers-with-sauna
Favoriet 
     
     

    v.a. 904

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Appartement - Nieuwstraat 1 | Zoutelande 'Kurhaus appartement 2 pers with Sauna' in Zoutelande

    Met het geruis van de zee op de achtergrond ontwaak je in deze prachtige vakantiewoning. Vanuit hier ben je slechts een paar stappen verwijderd van de duinovergang die je naar het strand met de meeste zonuren van Nederland leidt . Welkom in ons stijlvolle appartement in het pittoreske Zoutelande, een plek waar de rust van de Zeeuwse kust wordt gecombineerd met gemak, want vanaf deze accommodatie liggen ook alle essentiële voorzieningen die het levendige dorpscentrum rijk is op loopafstand van jouw accommodatie.

    Max. aantal personen: 2
    Aantal huisdieren: 2
    Aantal slaapkamers: 1
    Aantal badkamers: 1
    Oppervlakte: 45m2


    In deze accommodatie, gelegen op de begane grond, zijn niet zomaar wat meubels neergezet; er is een interieurplan uitgedacht om een perfecte eenheid en rust te creëren. Elk detail is zorgvuldig overwogen, van de kleuren tot de texturen, om een fijne en harmonieuze omgeving te creëren. Voel je meteen thuis en geniet van de perfecte balans in dit fijne appartement! Bij binnenkomst via de entree stap je direct in de complete keuken met kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvakje, broodrooster, Nespresso- en filterkoffiezetapparaat, en waterkoker. De woonkamer is smaakvol ingericht met een ontspannen 2,5 persoons zitbank, een losse fauteuil, en een salontafel waar je gezellig kunt ontspannen bij de televisie met daaronder nog extra opbergruimte. De eethoek bevat een gezellige hoekbank, twee losse stoelen en biedt daarmee ruimte voor 4 personen.

    Vanuit de woonkamer kom je via een halletje bij de overige vertrekken van de accommodatie. De lichte slaapkamer is voorzien van een ruime boxspring met topmatras (180x210cm) voor een goede nachtrust. In het hoofdbord zitten aan weerszijden van het bed verlichting en nachtkastjes, handig voor je boek of telefoon. De fijne kaptafel met spiegel en extra ladenkast is heerlijk om je rustig klaar te maken voor een nieuwe vakantiedag.

    De badkamer is compact maar zeer comfortabel en met een fijne douche, toilet en wastafel met opbergruimte en een praktische verwarmde spiegel van alle gemakken voorzien. Voor de ultieme ontspanning tijdens je welverdiende vakantie, staat er zelfs een privésauna tot je beschikking.

    Voor baby's/kinderen tot 2 jaar is er een campingbedje aanwezig in het appartement. Ook huisdieren zijn van harte welkom, er is plaats voor twee huisdieren.

    Als je op zoek bent naar een heerlijk plekje om 's middags en 's avonds van de zon te genieten, dan is ons terras op het zuidwesten echt iets voor jou. Hier kun je, met een levendig uitzicht op de omgeving, heerlijk vertoeven. De comfortabele zitstoelen nodigen uit om lekker te relaxen en in de zomermaanden zorgt een fijn zonnescherm voor de nodige schaduw op warme dagen.
    Er is één gratis parkeerplaats bij de accommodatie, en voor bezoekers is er een parkeerplaats vlakbij (tegen betaling). Fietsliefhebbers kunnen hun fietsen stallen in de niet-afsluitbare fietsenstalling. Laat het vakantieavontuur beginnen!




    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede