Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ986 Vakantiebungalow in Oostkapelle

Oostkapelle, Nederland

vz986-vakantiebungalow-in-oostkapellevz986-vakantiebungalow-in-oostkapellevz986-vakantiebungalow-in-oostkapellevz986-vakantiebungalow-in-oostkapellevz986-vakantiebungalow-in-oostkapelle
Favoriet 
 
 

v.a. 684

  • Beoordeeld met een 9.7
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

VZ986 Vakantiebungalow in Oostkapelle in Oostkapelle

6 Persoons vakantiebungalow in Oostkapelle

Deze super locatie in Oostkapelle biedt alles aan op loopafstand: het strand ligt op 500 meter en is trekpleister nummer één en zeer geschikt voor een gevarieerd dagje uit. Je kunt jezelf op het strand vermaken tijdens het zonnebaden, maar er zijn ook tal van activiteiten waaronder surfen, paardrijden en vliegeren. Na een heerlijk dagje strand zijn er diverse locaties voor een heerlijk hapje en drankje. Er is voor ieder wat wils, kortom Oostkapelle is een familiekustplaats bij uitstek! 

Gasten mogen gratis gebruik maken van de faciliteiten van het vakantiepark zoals: buitenzwembad, speeltuintje, tafeltennistafel, wasmachine, en droger.  Op dit leuke vakantiepark bevindt zich een supermarkt (geopend in het seizoen) en een restaurant met ook een Take-away service van frites tot pizza's of een lekker ijsje.

In Oostkapelle zijn er meerdere voorzieningen zoals winkels, fietsverhuur en andere gezelligheid. Daarnaast ben u midden in de tuin van Walcheren met haar prachtige kustlijn en natuurgebied van 22 kilometer waar u heerlijke wandelingen en fietstochten kunt maken. Er zijn meerdere uitgestippelde fiets- en wandelroutes welke u langs het bos, de zee en het strand leiden, steden en dorpen zoals Vrouwenpolder, Domburg en Veere zijn eenvoudig te bereiken. Wilt u dus ook een heerlijke strandvakantie in Zeeland beleven dan moet u zeker niet wachten met het huren van dit chalet in Oostkapelle, u bent van harte welkom!


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg