Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Zeewolde

Zeewolde, Nederland

groepsaccommodatie-zeewoldegroepsaccommodatie-zeewoldegroepsaccommodatie-zeewoldegroepsaccommodatie-zeewoldegroepsaccommodatie-zeewolde
Favoriet 
 
 

v.a. 3.419

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 38 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Zeewolde in Zeewolde

Centraal in Nederland staat deze groepsaccommodatie. Speciaal gebouwd voor jeugd en jongeren. Samen het avontuurlijke landgoed ontdekken.

Centraal in Nederland staat deze groepsaccommodatie. Samen het avontuurlijke landgoed ontdekken. Het huis is zo ontworpen dat de natuur als het ware 'naar binnen komt' en je naar buiten trekt door middel van grote openslaande deuren. In ieder hoekje kun je hier iets nieuws ontdekken, binnen én buiten. Het huis nodigt je uit. Er is ruimte om elkaar te ontmoeten in de gemeenschappelijke ruimtes, maar ook voor zelfstandige activiteiten met een klein groepje. 

Groepsaccommodatie in Flevoland waar bijna alles kan 🏡

De huiskamer heeft een open haard en een keuken ingericht om in twee groepen tegelijkertijd te koken. De keuken is het enige wat je gezamenlijk gebruikt met een eventuele andere groep . Lange tafels om aan te eten, hoekjes om met elkaar een activiteit te doen en zitjes om gezellig te kletsen. De gehele begane grond is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De kamers variërend van kamers met twee bedden tot en met slaapkamers met tien bedden. Een beheerder is 24/7 inpandig aanwezig. 

Tal van activiteiten mogelijk ✅

Teambuilding, trainingen, schoolkampen: het kan hier allemaal. Van groepsactiviteiten zoals sportieve hikes vanaf het landgoed tot spannende potjes paintball: bijna alles is mogelijk! Maak een keuze tussen de diverse groepsactiviteiten of ga voor een voordelig arrangement en beleef maar liefst drie verschillende activiteiten. Dit betekent 3 uur lang uitdaging! Durf jij het aan? Met al deze uitdagende groepsactiviteiten is er altijd wat te doen, dus wacht niet langer en reserveer jouw nieuwe avontuur in de natuur!


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 6.584,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 6.584,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 6.584,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath