Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis De Bult

De Bult, Nederland

vakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bult
Favoriet 
 
 

v.a. 735

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis De Bult in De bult

Een sfeervolle groepsaccommodatie, gelegen direct aan de rand van het grote bos.

Dit vakantiehuis is een sfeervolle woning dat direct is gelegen aan de rand van het grote bos. Met maximaal 16 personen kun je op dit park genieten.

Een vakantiewoning in Overijssel aan de rand van het bos 


De groepsaccommodatie heeft een complete keuken met een Franse wijntafel die wordt verlicht door jagershoedjes. De smaakvolle woonkamer beschikt onder andere over een open haard. In totaal zijn er 8 slaapvertrekken. Deze bestaan uit 4 slaapkamers en 4 bedsteden. Verder beschik je over drie badkamers waarvan één badkamer aangepast is voor rolstoelgebruikers (verhoogd toilet en douche brancard). Op loopafstand vind je het buitenzwembad (mei-sept), de speeltuinen, beachvolleybalveld en het theater. Rondom de groepsaccommodatie vind je een ruime tuin met volop speelgelegenheden voor de kinderen.

Samen struinen door de bossen


Deze groepsaccommodatie is gelegen in een prachtig bosrijk gebied in Noordwest-Overijssel, op het snijpunt van de provincies Overijssel, Drenthe en Friesland. Vanwege deze bijzondere ligging zijn er volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in verschillende natuurgebieden als de Weerribben-Wieden, en de bossen rond Vledder en Appelscha. Ga op expeditie met de boswachter of trek er zelf op uit met de fiets of te voet. Het pittoreske Giethoorn en oude stadjes als Steenwijk, Vollenhove en Blokzijl bevinden zich op korte afstand. Ook voor kinderen is er voldoende te beleven: pretpark Slagharen en Plopsaland liggen binnen handbereik.

Weekendje weg Overijssel? Bekijk ook de andere  


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 981,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 981,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen