Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1109 Stacaravan in Wemeldinge

Wemeldinge, Nederland

vz1109-stacaravan-in-wemeldingevz1109-stacaravan-in-wemeldingevz1109-stacaravan-in-wemeldingevz1109-stacaravan-in-wemeldingevz1109-stacaravan-in-wemeldinge
Favoriet 
 
 

v.a. 364

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

VZ1109 Stacaravan in Wemeldinge in Wemeldinge

4-persoons Stacaravan op camping Linda in Wemeldinge

Op Camping Linda in Wemeldinge op Schouwen-Duiveland kunt u deze gezellige chalet huren. U bevindt zich niet alleen in een heel mooi deel van Zuid-Duiveland waar u alle mogelijkheden heeft tot het maken van lange fietstochten en mooie wandelingen om die mooie omgeving te ontdekken. U bevindt zich op nog geen 200 meter afstand van de Oosterschelde, en daarmee verzekerd van vele uren waterpret. Naast de vele watersporten zoals zwemmen, duiken, surfen en zeilen kunt u hier natuurlijk ook gewoon lekker zonnebaden. Verspreid over de camping liggen diverse grotere en kleinere speeltuintjes/speeltoestellen. Tevens kan er naar hartenlust gesport worden op  volleybalveld, voetbalveld, de tafeltennistafel en niet te vergeten de jeu-de-boules baan. Ook is er een indoor speeltuin aanwezig. 

Wemeldinge is een gezellig dorp met grote jachthaven en prachtig gelegen aan nationaal park de Oosterschelde met eigen strand. Het dorp heeft een compleet voorzieningsniveau met supermarkt en vele restaurants. U bent daarnaast binnen tien autominuten in de gezellige winkelstad Goes. Het dorp maakt deel uit van de Gemeente Kapelle en ligt op korte afstand van de snelweg (A58). Binnen tien minuten bent u op de uitvalswegen richting Rotterdam (50 autominuten), Breda (50 autominuten) en Antwerpen (35 autominuten). Wemeldinge is één van de vijftig dorpen die zijn opgenomen in het ANWB-boek 'De allermooiste dorpen van Nederland'.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen