Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Voorthuizen

Voorthuizen, Nederland

groepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizen
Favoriet 
 
 

v.a. 921

  • Beoordeeld met een 7.1
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Voorthuizen in Voorthuizen

Grote geschakelde bungalow voor 14 personen met 7 slaapkamers.

Verblijf in een grote geschakelde bungalow voor 14 personen met 7 slaapkamers tijdens een weekendje weg op de Veluwe of vakantie in Nederland.

Grote 14-persoons bungalow op de Veluwe

Deze 14-persoons bungalow is ideaal voor een groepsvakantie op de Veluwe. Bungalow Ganzebeek is een geschakelde bungalow: twee bungalows zijn middels een open schuifwand in de woonkamer samengevoegd tot één. Zo ontstaat er veel ruimte voor een groot gezelschap van maar liefst 14 personen. Er is genoeg ruimte om je even rustig terug te trekken. Bungalow Ganzebeek beschikt over zeven slaapkamers met fijne boxspringbedden, twee badkamers, twee aparte toiletten, twee compleet ingerichte keukens met een combimagnetron en vaatwasser en een ruime en sfeervolle woonkamer. De bungalow is volledig in Veluwse sferen ingericht met hout- en natuurtinten. Buiten vindt je twee ruime terrassen, waar je met de hele groep terecht kunt. Deze accommodatie beschikt over 14x een 1-persoons boxspringbed.

Veluwe in de achtertuin

In de directe omgeving vind je de prachtige bossen en weilanden van de Veluwe. Geniet van een lange wandeling of maak een fietstocht. Ook zijn in de omgeving verschillende attractieparken aanwezig zoals Koningin Julianatoren, Apenheul en het Dolfinarium. Daarnaast ben je binnen 30 minuutjes in de bruisende winkelplaatsen Amersfoort of Apeldoorn. 

Bekijk ook andere  


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.535,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid