Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Inntel Hotels Utrecht Centre

Utrecht, Nederland

inntel-hotels-utrecht-centreinntel-hotels-utrecht-centreinntel-hotels-utrecht-centreinntel-hotels-utrecht-centreinntel-hotels-utrecht-centre
Favoriet 
 
 

v.a. 306

  • Beoordeeld met een 10
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Inntel Hotels Utrecht Centre in Utrecht

4-daagse Autovakantie naar Utrecht bij Inntel Hotels Utrecht Centre

Inntel Hotels Utrecht bevindt zich in het hart van Nederland in het centrum van Utrecht. Het hotel ligt naast het centraal station en heeft dus een toplocatie voor je stedentrip naar Utrecht. Het interieur van de kamers is geïnspireerd op de stad Utrecht en haar iconen. Elke ochtend kan er genoten worden van een ontbijtbuffet met live cooking. Het à la carte restaurant serveert internationale gerechten tijdens lunch en diner. Het uitgebreide wellnesscentrum bevindt zich op de elfde verdieping waardoor je kunt sporten met uitzicht over de stad. Er zijn verschillende bezienswaardigheden te vinden in de monumentale stad. Zoals het grachtengebied en de domtoren. Bezoek deze op eigen houtje of neem een tour. Zo zijn er culturele tours maar ook bijvoorbeeld architectuur tours te doen met een gids. Of kies voor een tour die je zelf kan doen zoals de “Speurtocht naar het monster van Utrecht.” Laat het weer het niet toe en wil je toch liever binnen blijven? Bezoek dan het spoorwegmuseum of het speelklok museum. Natuurlijk zijn er talloze gezellige restaurants en terrassen te vinden op pleintjes zoals op Janskerkhof. Het hotel ligt op slecht 2 minuten lopen van het winkelcentrum Hoog Catharijne waar shopliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad,
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg