Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Veulen

Veulen, Nederland

groepsaccommodatie-veulengroepsaccommodatie-veulengroepsaccommodatie-veulengroepsaccommodatie-veulengroepsaccommodatie-veulen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.882

  • Beoordeeld met een 7.2
  • 4 sterren
  • Max. 35 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Veulen in Veulen

Deze luxe groepsaccommodatie is gelegen aan de rand van het mooie dorp Veulen, in de Noors-Limburgse Peel. Het is één van de tien kerkdorpen van de gemeente Venray. Ook bij minder weer zult u hier een prima verbl...

Deze luxe vakantievilla is gelegen aan de rand van het dorp Veulen, in de Noord-Limburgse Peel. 

Een vakantievilla in Limburg met bioscoop

Op de begane grond is een eethoek, zithoek en een heuse bar (zelfverzorging). Er is een muziekinstallatie en een flatscreen tv (kabel) in deze verblijfsruimte met een open haard. Op de 1e verdieping tref je een aparte speelruimte voor de kinderen. Dan hebben wij het nog niet gehad over de bioscoop. Met echte bioscoopstoelen, een prima beeld en geluid is dit vooral voor kinderen een beleving. De groepsaccommodatie heeft 35 slaapplaatsen verdeeld over 13 kamers. Alle kamers hebben een eigen douche, toilet en wastafel (kamer 5 heeft sanitair op de gang tegenover de kamer). Kamer 7 + 8 is een doorloop kamer dus voor 5 personen met eigen sanitair. Er zijn 4 slaapkamers op de begane grond, waarvan 2 slaapkamers rolstoelvriendelijk zijn met aangepast sanitair. De keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur en is naast het eetgedeelte gelegen. Je hebt buiten een ruim terras, ideaal om te barbecueën. Ook is er een ruim grasveld om te recreëren. Je hebt daarnaast de beschikking over een eigen parkeerplaats.

Samen een dagje naar een attractiepark 


Het pittoreske dorpje Veulen ligt in Noord-Limburg, aan de rand van de Peel, niet ver van de Maas en nabij de Schadijkse bossen. In de omgeving van het dorpje Veulen is van alles te beleven. Het dorp ligt in de buurt van de plaatsen Venray (6 km), Horst (5 km) en Venlo (14 km) en van verschillende recreatieparken zoals Toverland en De Schatberg in Sevenum; Aardbeienland in Horst; Zoo Parc en het Oorlogsmuseum in Overloon; dagstrand Witte Vennen in Oostrum; Meerdal en Loohorst in America en diverse binnen- en buitenspeeltuinen.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.107,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.107,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.107,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg