Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Oesterdam | 6 personen

Tholen, Nederland

oesterdam-villa-6-personenoesterdam-villa-6-personenoesterdam-villa-6-personenoesterdam-villa-6-personenoesterdam-villa-6-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 657

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Villa Oesterdam | 6 personen in Tholen

Oesterdam 6 is een woning die geschikt is voor maximaal zes personen met een heerlijk ruime tuin en een overdekt terras.

Oesterdam 6 biedt u een open woonruimte met keuken, voorzien van alle comfort zoals vaatwasser, Nespresso apparaat en waterkoker. Er zijn 3 slaapkamers waarvan één op de begane grond die alle beschikken over comfortabele eenpersoonsbedden. Ook zijn er twee badkamers, waarvan één op de begane grond waar zich ook nog een apart toilet bevindt. Om uw verblijf helemaal compleet te maken loopt u vanuit de woning het overdekte terras op om in de ruime tuin te genieten van de rustige omgeving op een zomerse avond.

Uw woning is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheid voor 2 auto's bij de woning. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen. Oesterdam 6 is strikt rookvrij en het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen.

Specifieke faciliteiten of locatie kiezen

Een aantal woningen binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.

  • Ligging aan het water
  • Ligging aan een insteekhaven 
  • Ligging aan het strand
  • Volledig omheinde tuin 
  • Open haard
  • Sfeerhaard
  • Trampoline

Huisdier
In enkele villa's is 1 huisdier toegestaan en dit dient u bij het maken van de reservering aan te geven zodat de juiste villa voor u geselecteerd wordt.
(Een huisdiervilla betekent niet automatisch een omheinde tuin)

Binnen dit type zijn geen rolstoelvriendelijke villa's beschikbaar.
In verband met mogelijke verschillen in de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend. 


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 974,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 874,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet