Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Kampeerplaats IJsselweide

Terwolde, Nederland

kampeerplaats-ijsselweidekampeerplaats-ijsselweidekampeerplaats-ijsselweidekampeerplaats-ijsselweidekampeerplaats-ijsselweide
Favoriet 
 
 

v.a. 55

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Kampeerplaats IJsselweide in Terwolde

De Scherpenhof

Kampeerplaats IJsselweide bevat ruime staanplaatsen van circa 100 m². Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor een kampeermiddel voor vier personen. Je kunt gebruik maken van de wateraansluiting van de Scherpenhof. 

Er is een 4 ampère elektra aansluiting bij of nabij iedere kampeerplaats. Dit kun je gebruiken om onder andere een koelkast, verlichting, de tv, een boiler of kooktoestel aan te sluiten. Kijk wel eerst hoeveel stroom die apparaten gebruiken. Bij 4 ampère kan je gebruik maken van apparaten die samen 920 Watt zijn. 

Bij alle staanplaatsen is er een parkeerplaats aanwezig waar je de auto neer kunt zetten. Er is buiten genoeg ruimte om lekker te zitten en buitenspelletjes te doen. Op de kampeerplaats zijn twee huisdieren toegestaan.

Roken is ook toegestaan. Jongeren die alleen reizen zijn niet toegestaan op de kampeervelden.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna