Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Terwolde

Nederland

8/10
12 pers.
Type F Comfort 12 persoons

Geschakelde bungalow voor 12 personen, volledig ingericht.Deze volledig ingerichte geschakelde bungalow is geschikt voor maximaal 12 personen. Het bestaat uit twee aan elkaar geschakelde bungalows die verbonden zijn door middel van een tussendeur in ..

Terwolde

7.9/10
6 pers.
Safaritenten 6 persoons

Kamperen in mooie Safaritenten voor 6 personenDeze gezellig ingerichte safaritenten is geschikt voor maximaal 6 personen. De tenten hebben een open keuken en een ruime zithoek. De mobiele keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, een koelkast, (f..

Terwolde

8.1/10
4 pers.
Type A Basis 4 persoons

Low-budget stacaravan voor 4 personen, eenvoudig ingericht.Deze low-budget accommodaties zijn speciaal voor mensen met een kleine portemonnee, die toch graag op vakantie willen.Deze eenvoudig ingerichte stacaravan is geschikt voor maximaal 4 personen..

Terwolde

8.1/10
8 pers.
Kampeerplaats Strandzicht

Kampeerplaats Strandzicht biedt ruime staanplaatsen aan het water van circa 100 m². Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor een kampeermiddel voor vier personen. Je kunt gebruik maken van de wateraansluiting van de Scherpenhof.Er is een 4 ampère el..

Terwolde

8.1/10
8 pers.
Kampeerplaats Viseiland

De ScherpenhofKampeerplaats Viseiland biedt ruime staanplaatsen aan het water van circa 100 m². Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor een kampeermiddel voor vier personen. Je kunt gebruik maken van de wateraansluiting van de Scherpenhof.Er is een ..

Terwolde

8.2/10
5 pers.
Type B Comfort 5 persoons

Vrijstaand chalet voor 5 personen, volledig ingericht.Dit volledig ingerichte chalet is geschikt voor maximaal 5 personen. Dit chalet beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van standaard apparatuur zoals een flat screen..

Terwolde

8.3/10
4 pers.
Type D Comfort 4 persoons

4-persoons chalet aan een waterpartijDit volledig ingerichte chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Dit chalet beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van standaard apparatuur zoals een flat screen tv. De open keuk..

Terwolde

7.9/10
8 pers.
Kampeerplaats IJsselweide aan het water

Kampeerplaats IJsselweide bevat ruime staanplaatsen van circa 100 m². Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor een kampeermiddel voor vier personen. Je kunt gebruik maken van de wateraansluiting van de Scherpenhof. Er is een 4 ampère elektra aanslu..

Terwolde

8.3/10
4 pers.
Type A 4 persoons a.h. water

Chalet voor 4 personen, gelegen aan het waterDit modern ingerichte chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. De chalet heeft een open keuken en een ruime eet- en zithoek. Dit chalet beschikt over een Smart-tv en een DAB-radio met cd-speler en Blue..

Terwolde

8.2/10
6 pers.
Type F Comfort 6 persoons

Geschakelde bungalow voor 6 personen, volledig ingericht.Deze volledig ingerichte geschakelde bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen. Het bestaat uit een helft van de geschakelde bungalows. De bungalow beschikt over ruime woonkamer met open ke..

Terwolde

8/10
6 pers.
Type C Comfort 6 persoons

Dit volledig ingerichte chalet is geschikt voor maximaal 6 personen. Dit chalet beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van standaard apparatuur zoals een flat screen tv. De open keuken is voorzien van een 4-pits g..

Terwolde

8/10
8 pers.
Kampeerplaats IJsselweide

Kamperen nabij het water op Recreatiepark De ScherpenhofKampeerplaats IJsselweide bevat ruime staanplaatsen van circa 100 m². Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor een kampeermiddel voor vier personen. Je kunt gebruik maken van de wateraansluiting..

Terwolde

7.8/10
8 pers.
Kampeerplaats IJsselweide Tent

Ruime tentplaatsen op de IJsselweide. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor een tent voor vier personen.Bij alle staanplaatsen is er een parkeerplaats aanwezig waar je de auto neer kunt zetten. Er is buiten genoeg ruimte om lekker te zitten en buit..

Terwolde

7.9/10
10 pers.
Type F Comfort 10 persoons

Volledig ingerichte geschakelde 10-persoons bungalowDeze volledig ingerichte geschakelde bungalow is geschikt voor maximaal 10 personen. De bungalow beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van standaard apparatuur ..

Terwolde

8.2/10
8 pers.
Kampeerplaats Camping 2

Kamperen op ruime schaduwplekken op Recreatiepark De ScherpenhofEen kampeerplaats op Camping 2 biedt ruime staanplaatsen van circa 100m². Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor een kampeermiddel voor vier personen. Je kunt gebruik maken van de wate..

Terwolde

8.1/10
4 pers.
Type B Comfort 4 persoons

Vrijstaand chalet voor 4 personen, volledig ingericht.Dit volledig ingerichte chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Dit chalet beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van standaard apparatuur zoals een flat screen..

Terwolde

8.4/10
4 pers.
Type C Comfort 4 persoons

Vrijstaand chalet voor 4 personen, volledig ingericht.Dit volledig ingerichte chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Dit chalet beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van standaard apparatuur zoals een flat screen..

Terwolde

8.4/10
4 pers.
Type B Comfort 4 persoons a.h. water

Vrijstaand chalet voor 4 personen, volledig ingericht. Ligging aan het water.Dit volledig ingerichte chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Dit chalet beschikt over een woonkamer met open keuken. De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfor..

Terwolde

Genieten van een gezellige vakantie in Nederland, aan zee of op de Veluwe!​Op vakantie in eigen land blijft elk jaar weer populair. Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, maar er blijven genoeg mooie periodes over om ergens in Nederland een vakantiehuis of bungalow te huren. Er op uit met uw gezin aan het strand of een chalet in de bossen, in ons ruime aanbod vind u gegarandeerd een prachtige accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Over de natuur in Nederland wordt vaak geringschattend gedaan. Die zou niet zoveel voorstellen in vergelijking tot de natuur in het buitenland. Het Nederlandse landschap en de Nederlandse natuur zijn echter uniek in de wereld. Nederland herbergt natuur die nauwelijks ergens anders voorkomt. Dat komt voornamelijk door de ligging van Nederland in de delta van vier grote rivieren.

Wat de denken van een vakantiehuis op Texel? Of misschien liggen uw intresses meer bij een villa in de bossen op de Veluwe. Op de Veluwe is ook een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets te vinden. Neem bijvoorbeeld de verschillende mooie Center Parcs parken. Niet alleen op de Veluwe, maar door heel Nederland zijn deze parken te vinden, elk met een ruim aanbod van cottages voor 2 tot wel 12 personen!