Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

12-persoons Bungalow Comfort op park aan de Ijssel

Terwolde, Nederland

12-persoons-bungalow-comfort-op-park-aan-de-ijssel12-persoons-bungalow-comfort-op-park-aan-de-ijssel12-persoons-bungalow-comfort-op-park-aan-de-ijssel12-persoons-bungalow-comfort-op-park-aan-de-ijssel12-persoons-bungalow-comfort-op-park-aan-de-ijssel
Favoriet 
 
 

v.a. 374

  • 4 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

12-persoons Bungalow Comfort op park aan de Ijssel in Terwolde

Wow! Deze comfortabele groepsaccommodatie, bestaande uit twee aan elkaar geschakelde bungalows die verbonden zijn door middel van een tussendeur in de woonkamer, is perfect voor een vakantie of weekend weg met de hele familie. Met maximaal twaalf personen

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede