Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pavilion l'etage 10

Susteren, Nederland

pavilion-laposetage-10
Favoriet 
     
     

    v.a. 567

    • Max. 10 personen

    Bekijk vrije data

    Pavilion l'etage 10 in Susteren

    Luxe en ruim overnachten met een groter reisgezelschap doe je in Pavilion l'etage 10. Dit vrijstaande chalet bestaat uit 2 verdiepingen en is geschikt voor 10 personen. Op de begane grond bevindt zich een woonkamer met zithoek en televisie, een ruime eethoek en een keuken die voorzien is van een vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Er zijn in totaal 5 slaapkamers, waarvan 1 beneden en 4 boven. Iedere slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden. Verder zijn er 3 badkamers met douche en is er nog 1 apart toilet aanwezig. Het chalet heeft een tuin met gemeubileerd terras. Je kunt 2 auto's parkeren bij Pavilion l'etage 10 en gratis verbinding maken met de Wi-Fi.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Combimagnetron, Aparte toiletten, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Badkamer(s) boven, Toilet(ten) in badkamer(s), Slaapkamer(s) boven, Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, m² Oppervlakte, Met verdieping, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath