Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Knilles 2p. Luxe

Akkrum, Nederland

knilles-2p-luxeknilles-2p-luxeknilles-2p-luxeknilles-2p-luxeknilles-2p-luxe
Favoriet 
 
 

v.a. 357

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Knilles 2p. Luxe in Akkrum

Deze gelijkvloerse lodge is geschikt voor twee personen, beschikt over een sauna en heeft een oppervlakte van 45 m².

De 2-persoons vakantielodge is voorzien van een woonkamer met grote raampartijen en een complete keuken voorzien van een vaatwasser. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek. Daarnaast is er 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en is er een badkamer voorzien van een regendouche, toilet en wasbak. Bovendien beschikt de woning over een sauna.

De lodge is uitgerust met een veranda en WIFI. Dit type is rookvrij en enkele accommodaties zijn huisdiervrij. De inrichting en ligging van de woning kan onderling verschillen.

Let op! Deze 2-persoons lodge ligt niet aan het water. Voor een 4-persoons lodge gelegen aan het water én eigen aanlegsteiger kijk dan .


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn