Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Best Western Slenaken Golf

Slenaken, Nederland

best-western-slenaken-golfbest-western-slenaken-golfbest-western-slenaken-golfbest-western-slenaken-golfbest-western-slenaken-golf
Favoriet 
 
 

v.a. 390

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Best Western Slenaken Golf in Slenaken

4-daagse Autovakantie naar Limburg bij Best Western Slenaken Golf

Weg in eigen land, maar toch met het gevoel dat je je in het buitenland bevindt.. dat kan alleen in het prachtige Limburg. Geniet in het gastvrije 4 sterren Best Western Slenaken van een paar zorgeloze dagen. Het hotel ligt in het Limburgse Heuvelland en een leuk feitje is dat het een van de hoogst gelegen hotels van Nederland is. Laat je betoveren door het uitzicht op het pittoreske Slenaken en het Gulpdal vanaf het panoramaterras. Je kunt zelfs België zien liggen. Wie goed kijkt kan zelfs enkele golfbanen zien. Het hotel heeft dan ook een perfecte ligging voor een avontuurlijke golfvakantie in Limburg, je hebt maar liefst 5 uitstekende golfbanen op korte rijafstand. Welke golfbaan kies jij? Na al die inspanningen verdien je een drankje! Het hotel heeft een gezellige bar en een restaurant waar je geniet op z'n Limburgs. Bourgondisch dus.

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Bar
  • Speeltuin
  • Roomservice
  • Tuin
  • Fietsverhuur
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen