Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Nieuwvliet

Nieuwvliet, Nederland

vakantiehuis-nieuwvlietvakantiehuis-nieuwvlietvakantiehuis-nieuwvlietvakantiehuis-nieuwvlietvakantiehuis-nieuwvliet
Favoriet 
 
 

v.a. 1.032

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Nieuwvliet in Nieuwvliet

Luxe vrijstaande vakantiewoning voor 8 personen met een heerlijke plek om buiten te zitten.

Op zoek naar een luxe en vrijstaande vakantiewoning met een heerlijke plek om buiten te zitten? Verblijf dan in deze accommodatie met een terras over het water. Deze statige woning met rieten kap is geschikt voor maximaal 8 personen en heeft 4 slaapkamers met elk een en-suite badkamer. De accommodatie heeft een gebruiksoppervlakte van circa 131 m2.

Vakantiehuis in Zeeland met ruim terras over het water 🏡

De royale woonkamer is voorzien van een zithoek met een smart-tv die de mogelijkheid heeft om te streamen. Daarnaast is er een eethoek met eettafel. De moderne, open keuken is voorzien van een kookeiland en luxe apparatuur waaronder een Bora kookplaat, combi-oven, vaatwasser, Nespresso apparaat en een wijnkoelkast. Via de woonkamer bereik je het ruime terras met een loungeset en een eetset. Dit terras biedt je een mooi uitzicht op het water. Verder bevindt zich op de begane grond een slaapkamer met een en-suite badkamer met douche en wastafel. Daarnaast is er een separaat toilet aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en elke slaapkamer is voorzien van een en-suite badkamer met een douche en wastafel. Daarnaast beschikt één van de badkamers ook over een ligbad. Er is een separaat toilet op de eerste verdieping en is één van de slaapkamers voorzien van een smart-tv met streaming mogelijkheid. Er zijn 2 parkeerplaatsen direct bij de woning met een laadpaal voor een elektrische auto. Uiteraard kun je tijdens je verblijf gratis gebruikmaken van wifi.

Geniet samen van de Zeeuwse kust en de vele faciliteiten op het park ⛱

Het vakantiehuis bevindt zich op loopafstand Zeeuwse kust, dichtbij één van de schoonste en breedste zandstranden van Nederland. Met een uitgestrekte kustlijn en de meeste zonuren is de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen een ideale bestemming. Het resort zelf biedt vele faciliteiten voor een fijn ontspannen verblijf. Bij de receptie bevindt zich het binnen- en buitenzwembad met een ruim buitenterras waar je heerlijk kunt genieten van een drankje. Vanaf het terras heb je zicht op het spelstrand met speeltoestellen voor de kinderen. Het park beschikt ook over een modern restaurant met een gevarieerd aanbod, een minimarkt met steekproducten, broodjesservice en er is een fietsenberging aanwezig. Voor de gasten met viervoeters zijn er speciale hondenuitlaatplaatsen in en om het resort. In het hoofdgebouw wordt er voor de kleintjes volop leuk vermaak aangeboden in de kidsclub. De accommodatie ligt dichtbij de Belgische grens, waardoor je vele leuke uitstapjes kunt maken naar diverse Belgische steden; zoals Brugge. 


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid