Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Bilderberg Château Holtmühle

Tegelen, Nederland

hotel-bilderberg-chateau-holtmuhle
Favoriet 
 
 

v.a. 76

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen

Bilderberg Château Holtmühle is een uniek hotel in een historisch kasteel waar u zich met recht de koning te rijk voelt. Even terug naar de romantiek van de Middeleeuwen met de luxe van nu. Het gastvrije personeel ontvangt u in de Limburgse Maasvallei, net buiten de gezellige stad Venlo waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Sensationeel is de Frans georiënteerde keuken met verfijnde gerechten. Of wat dacht u van een drankje op een van de chique terrassen aan de slotgracht? Ontspannen kunt u in het verwarmde binnenzwembad, de sauna en het stoombad. Niet alleen de ligging midden in de schitterende Limburgse natuur, de faciliteiten en gerenommeerde keuken dragen bij aan de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar ook het vriendelijke personeel zorgt voor een aangenaam verblijf tijdens uw vakantie in Tegelen.

Bilderberg Château Holtmühle is een uniek hotel in een historisch kasteel waar u zich met recht de koning te rijk voelt. Even terug naar de romantiek van de Middeleeuwen met de luxe van nu. Het gastvrije personeel ontvangt u in de Limburgse Maasvallei, net buiten de gezellige stad Venlo waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Sensationeel is de Frans georiënteerde keuken met verfijnde gerechten. Of wat dacht u van een drankje op een van de chique terrassen aan de slotgracht? Ontspannen kunt u in het verwarmde binnenzwembad, de sauna en het stoombad.

Niet alleen de ligging midden in de schitterende Limburgse natuur, de faciliteiten en gerenommeerde keuken dragen bij aan de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar ook het vriendelijke personeel zorgt voor een aangenaam verblijf tijdens uw vakantie in Tegelen.

Bilderberg Château Holtmühle is rustig maar centraal gelegen in de Limburgse Maasvallei. De uitgestrekte landschappen, groene bossen en eindeloze velden nodigen u uit om er eens heerlijk op uit te trekken voor een stevige wandeling of heerlijke fietstocht. Ook zijn er diverse uitstapjes mogelijk naar o.a. de bourgondische stad Venlo aan de Maas, de Kasteeltuinen van Arcen en de Hertog Jan Proeverij in Arcen. Zin om een dag heerlijk te winkelen? Dan is de Designer Outlet in Roermond de ideale plek. Bent u op vakantie met de kinderen, breng dan een bezoek aan attractiepark Toverland of Speelpark Klein Zwitserland.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 150 km

Afstanden vanaf Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen:
- Station Tegelen: ca. 1,5 km
- Venlo: ca. 6 km
- Arcen: ca. 20 km
- Roermond: ca. 25 km
- Speelpark Klein Zwitserland: ca. 5 km
- Attractiepark Toverland: ca. 24 km

- Ontbijtbuffet inbegrepen
- Diner optioneel bij te boeken
- Kinderbed en -stoel gratis (opgeven bij boeking)


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid