Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Koningshoeve 4 personen met 3 slaapkamers

Schoorl, Nederland

koningshoeve-4-personen-met-3-slaapkamers
Favoriet 
     
     

    v.a. 470

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Koningshoeve 4 personen met 3 slaapkamers in Schoorl

    Koningshoeve 4 personen met 3 slaapkamers biedt een ruim en comfortabel verblijf met een prachtige tuin. De vakantiewoning is geschikt voor 4 personen en heeft 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met zithoek en televisie, eethoek en keuken met onder andere combimagnetron, koffiezetapparaat en vaatwasser. De 3 slaapkamers bevinden zich boven en hebben in totaal 4 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel en beneden bevindt zich nog een apart toilet. In de tuin geniet je van een gemeubileerd terras. Je kunt gebruikmaken van gratis Wi-Fi en 1 auto parkeren bij de vakantiewoning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Vaatwasser(s), Combimagnetron, Aparte toiletten, Badkamer(s), Badkamer(s) boven, Toilet(ten) in badkamer(s), Slaapkamer(s) boven, Slaapkamer(s), Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, m² Oppervlakte, Met verdieping, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid