Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ497 Vakantiechalet Sint-Annaland

Sint-Annaland, Nederland

vz497-vakantiechalet-sint-annalandvz497-vakantiechalet-sint-annalandvz497-vakantiechalet-sint-annalandvz497-vakantiechalet-sint-annalandvz497-vakantiechalet-sint-annaland
Favoriet 
 
 

v.a. 286

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

VZ497 Vakantiechalet Sint-Annaland in Sint-Annaland

Luxe 6-persoons vakantiechalet met wasmachine en gratis internet in Sint-Annaland, Tholen

In Sint-Annaland op Tholen kunt u dit luxe vakantiechalet huren voor 4, 5 of 6 personen en mag u tevens één hond meenemen. Een heerlijke gezinsvakantie in Zeeland op het kindvriendelijke en huisdiervriendelijke chaletpark De Krabbenkreek, waar u zult genieten van de rust, de ruimte, de natuur en de gemoedelijke sfeer. Het vakantiechalet is gezellig ingericht en heeft onder andere over een vaatwasser, een wasmachine en gratis internet. Op het overdekte terras kunt u heerlijk zitten en genieten van de rust.

Chaletpark De Krabbenkreek ligt aan het verbindingswater tussen de Grevelingen en de Oosterschelde waar er volop watersporten mogelijk zijn en de prachtige natuur leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen of fietstochten. Een klein strand vlakbij is zeer kindvriendelijk en het water is zo helder dat u heel eenvoudig het waterleven kunt zien en heel rustig kunt zwemmen, een fijne plek om te zonnebaden.

Op het park is een restaurant en recreatieruimte aanwezig maar in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij gezellige restaurantjes en eetgelegenheden en de supermarkt. En een bezoekje aan de er naast gelegen jachthaven is ook zeker de moeite waard. Kom dus zeker naar Chaletpark de Krabbenkreek in Sint-Annaland waar dit 6-persoons vakantiechalet te huur staat, om er te genieten van uw vakantie samen met uw partner, gezin of familie.



Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna