Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ906 Vrijstaand Vakantiehuis in Koudekerke

Koudekerke, Nederland

vz906-vrijstaand-vakantiehuis-in-koudekerkevz906-vrijstaand-vakantiehuis-in-koudekerkevz906-vrijstaand-vakantiehuis-in-koudekerkevz906-vrijstaand-vakantiehuis-in-koudekerkevz906-vrijstaand-vakantiehuis-in-koudekerke
Favoriet 
 
 

v.a. 654

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

VZ906 Vrijstaand Vakantiehuis in Koudekerke in Koudekerke

6 Persoons vakantiehuis in Koudekerke

Deze luxe vrijstaande vakantiewoning is echt een pareltje op het bosrijke en kleinschalige vakantiepark. De vakantiewoning is een perfect vakantieverblijf om met het hele gezin van te genieten. Ook uw huisdier is bij ons van harte welkom! Het kleinschalige en bosrijke vakantiepark wat direct aan de duinen ligt. Het strand Dishoek is op steenworp afstand! Vlissingen is op korte fietsafstand en ook het gezellige Dishoek is slechts enkele minuten wandelen.

Koudekerke-Dishoek is een gezellig dorp met enkele leuke restaurants en de korte afstanden naar de naburige dorpen en steden maakt het een ideale locatie om er op de fiets op uit te trekken en de omgeving te verkennen. Wilt u genieten van een heerlijke strandvakantie aan het Noordzeestrand dan moet u zeker dit 6-persoons vakantiehuis in Koudekerke huren, u gaat gegarandeerd een heerlijke vakantie tegemoet. 


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn