Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Ruigahuizen

Ruigahuizen, Nederland

vakantieboerderij-ruigahuizenvakantieboerderij-ruigahuizenvakantieboerderij-ruigahuizenvakantieboerderij-ruigahuizenvakantieboerderij-ruigahuizen
Favoriet 
 
 

v.a. 814

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantieboerderij Ruigahuizen in Ruigahuizen

Deze heerlijke vakantiewoning in Gaasterland is geschikt tot twaalf personen. De traditionele stolpboerderij, net buiten het pittoreske dorpje Balk, is omgetoverd in een gezellige en ruime vakantiewoning. Een uitstekende plek om hier met de familie of een groep vrienden uw vakantie te vieren!

Welkom bij deze bijzondere vakantiewoning, waar eigentijdse smaak en traditionele elementen samenkomen. De prachtige vakantieboerderij is voorzien van traditionele hanenbalken en een koeienraam, waardoor je een vleugje geschiedenis kunt ervaren. Terwijl u geniet van de moderne inrichting, zult u de warmte en charme van het verleden voelen.

Vakantieboerderij in Friesland met hottub 🏡

Bij binnenkomst zul je direct merken dat er veel gebruik is gemaakt van hout, wat een warme sfeer creëert. De voormalige melkkelder is omgetoverd tot een mooie en ruime woonkamer, waar je kunt ontspannen en samen kunt komen met de hele groep. Daarnaast is er een slaapkamer in de opkamer, die een knusse en rustige plek biedt om te slapen. De vakantieboerderij beschikt over vijf slaapkamers, allemaal uitgerust met comfortabele en opgemaakte boxspring bedden. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van een goede nachtrust en uitgerust kunt ontwaken om de omgeving te verkennen. Op de begane grond is er een luxe badkamer en op de bovenverdieping vind je nog een tweede badkamer. Voor kinderen is er een grasveld met speeltoestellen waar ze zich kunnen vermaken. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor de auto. Als iemand van de groep van vissen houdt, is er de mogelijkheid om direct tegenover de boerderij aan de Luts te vissen. Met een kano kunnen jullie het waterrijke gebied verkennen en volop genieten van de natuurlijke schoonheid. Voor extra ontspanning en luxe kun je ervoor kiezen om een hottub te huren. Deze staat gevuld op het terras en je kunt zelf de hottub opstoken, zodat jullie kunnen genieten van een heerlijk warm bad in de buitenlucht.

Ontdek het prachtige Friese landschap 🤩

Het lichtglooiende landschap van Gaasterland behelst een schat aan bossen en meren en behoort tot een van de waardevolle cultuurlandschappen van Nederland. Het spreekt voor zich dat deze omgeving ideaal is voor fietsers en wandelaars. In het nabij gelegen plaatsje Balk kun je terecht voor jullie boodschappen en het bezichtigen van talloze mooie geveltjes. Voor een dagje strand kunnen jullie terecht aan het Slotermeer. Neem ook eens een kijkje in Sloten, het kleinste stadje van Friesland met een aantal leuke bezienswaardigheden, zoals de oude vestingwerken, een mooie molen en een schandpaal. De overige stadjes van de Elfsteden zijn een bezoekje ook meer dan waard. Zin in een ontspannen en leuke vakantie? Kies dan voor deze authentieke vakantieboerderij in een prachtige omgeving. De accommodatie beschikt over een ADSL aansluiting.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 959,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg