Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Rouveen

Rouveen, Nederland

groepsaccommodatie-rouveengroepsaccommodatie-rouveengroepsaccommodatie-rouveengroepsaccommodatie-rouveengroepsaccommodatie-rouveen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.674

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 48 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Rouveen in Rouveen

Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie met sauna en whirlpool is gelegen tussen Zwartsluis en Rouveen en geschikt voor 48 personen. Perfecte locatie voor familieweekend, vriendenweekend, bedrijfscursus.

Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie is gelegen tussen Zwartsluis en Rouveen en geschikt voor 48 personen. Perfecte locatie voor familieweekend, vriendenweekend, bedrijfscursus.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met sauna en whirlpool


Deze ruime groepsaccommodatie beschikt over 24 tweepersoons slaapkamers. Er is een horeca keuken en een gezellige ruime woonruimte. De grote leefruimte biedt voldoende plaats voor jong en oud om  allemaal samen in één ruimte te verblijven. De grote zithoek is ruim en is voorzien van een grote flatscreen TV met digitenne en DVD speler. In de sauna kun je even lekker ontspannen en relaxen! Naast de sauna is zelfs een dompelbad gemaakt zodat je meteen na de hitte een verfrissend bad kunt nemen. Heerlijk om lekker tot je oren in het schuim van een warm bad te genieten! Aan de grote bar kun je gezellig met z'n allen wat drinken en bijkletsen! Ook is er genoeg speelvertier! Zo zijn er bijvoorbeeld een voetbaltafel, airhockeytafel, pooltafel en tafeltennistafel aanwezig. Laserguns zijn te huur voor €35,00 per dag

Samen wandelen door de natuur

De accommodatie ligt midden in de natuur, vlakbij de Weerribben. Heerlijk wandelen en fietsen. Het bezoeken van een musea, pretpark of zwembad. Dicht bij de steden o.a. Meppel, Zwolle en Giethoorn. Ook is het mogelijk om activiteiten te ondernemen bijv. paintball, steppen, stormbaan of huur een fluisterboot. 


 
Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.299,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.299,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn