Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Haelen

Haelen, Nederland

groepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelen
Favoriet 
 
 

v.a. 5.393

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 72 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Haelen in Haelen

Gelegen midden in een schitterend natuurgebied in Midden-Limburg vind je deze nieuwe unieke locatie, bestaande uit 34 tweepersoons kamers (met elk een eigen badkamer) die tezamen beschikken over een grote recreatieruimte en een terras.

Uniek gelegen midden in een schitterend natuurgebied in Midden-Limburg vind je deze nieuwe bijzondere groepsaccommodatie, bestaande uit 2 gedeeltes (ook los te huren via en ). 

Groepsaccommodatie in Limburg met heerlijk speelveld ⚽️ 

Er zijn 36 tweepersoons slaapkamers met elk een eigen badkamer, 2 grote gezellig ingerichte recreatieruimtes en 2 volledig ingerichte keukens met vaatwasser, oven, magnetron en voldoende koelruimte. Naast deze fijne plekken is er ook nog een knus leeshoekje gecreëerd waar je even alleen kunt zijn met een goed boek en een drankje. Je hebt volop privacy. Deze accommodatie is daardoor zéér geschikt voor een familieweekend, zakelijke training, bruiloft of een uitgebreide reünie!

De slaapkamers zijn ruim en compleet ingericht met een zitgedeelte, keukenblok, 2-persoonsbed (enkele bedden) en badkamer met douche, toilet en wastafel. De groepsaccommodatie is circulair gebouwd. Dit betekent dat bouwmaterialen zoveel mogelijk zijn hergebruikt. Om de milieu-impact te verkleinen krijgen daken, deuren, muren en raamkozijnen van bestaande bouw bij deze accommodatie een tweede leven. De afwerking maakt dat je als gast geen idee hebt dat de deur naar je slaapkamer bijvoorbeeld ooit een klaslokaal opende!

Buiten ligt een fijn terras met speelveld, waar de -grote en kleine- kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Bovendien is er alle ruimte om te genieten van het zonnetje, met een prachtig uitzicht over het omliggende natuurgebied.

Trek er samen op uit 👨👩👧 

Activiteiten en arrangementen
In de omgeving is er voor jong en oud van alles te beleven. Bezoek een van de vele kastelen, molens, prachtige tuinen of museums. Je kan een bootje huren en over de Maas varen of gaan waterskiën in Weert. Een waar genot voor iedere shopliefhebber is het Designer Outlet Roermond dat op slechts 15 minuten rij-afstand ligt.

Daarnaast heeft de groepsaccommodatie een samenwerking met een organisatie die allerlei activiteiten organiseert zoals een e-choppertocht, pubquiz, escapegame of Wie Is De Mol spel. Ook kan de accommodatie helpen met het vinden van geschikte lokale catering.

Dorpen en steden
Een van de parels van Limburg is het witte stadje Thorn. Het stadje, dat ongeveer 20 minuten rijden is, staat bekend om de markante witgeschilderde huizen, monumentale panden en de authentieke geplaveide straatjes. Ook Weert en Roermond zijn in een mum van tijd te bereiken. In Weert vind je zowel in de binnenstad als daarbuiten inspirerende streetart, leuke speciaalzaken en allerlei gezellige terrasjes, waar je uiteraard kunt genieten van een stuk echte Limburgse vlaai. Roermond is niet alleen een paradijs voor de winkelliefhebber, je kunt je hier ook verbazen over de schoonheid van de oude handelshuizen, de vele monumenten en het historische Munsterplein. Op korte afstand van de groepsaccommodatie zijn er diverse winkels waar je de dagelijkse benodigdheden kunt kopen.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 6.734,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn