Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Roggel

Roggel, Nederland

vakantiehuis-roggelvakantiehuis-roggelvakantiehuis-roggelvakantiehuis-roggelvakantiehuis-roggel
Favoriet 
 
 

v.a. 809

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren
  • Max. 9 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Roggel in Roggel

Authentieke groepsaccommodatie in boerderij-stijl in het hartje Limburg. Gelegen op een sfeervol en compleet recreatiepark. Ideaal voor familieweekendjes of meer generatie vakanties.

Ontdek dit leuke vakantiepark! Op dit sfeervolle park is er genoeg te beleven voor iedereen! Kom lekker tot rust in één van de 9 persoons luxe vakantieboerderijen in hartje Limburg.

Een groepsaccommodatie in Limburg met sauna

Bij goed weer is het buiten goed vertoeven in een van de vele buitenspeeltuinen en op de adventure midgetgolfbaan. Hier vind je naast een buitengolfslagbad een roeivijver met dagstrand vol speeltoestellen. En is het even wat minder mooi weer dan plons je lekker in het subtropisch zwembad, ga je een potje hyperbowlen of ga je op ontdekking in de sfeervolle jungle. Lekker eten en drinken mag natuurlijk niet ontbreken! Voor een snelle snack kun je terecht bij de cafetaria. Voor een uitgebreidere maaltijd heb je de keuze uit maar liefst drie restaurants: à la carte restaurant, het Italiaans geïnspireerde restaurant en een tafelgrill-restaurant. Bij dit vakantiepark vier je altijd vakantie!

Samen picknicken in het Nationaal Park de Groote Peel 

Het park is centraal gelegen tussen de steden Venlo, Weert en Roermond. Ravijnachtige beekdalen, houtwallen, schitterende kastelen en boerderijen, wind- en watermolens, gezellige haventjes en strandjes. Dat en nog veel meer kom je tegen in dit natuurgebied. Als je op de fiets stapt, ben je zo bij het Nationaal Park De Groote Peel en bij de Maasplassen.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 981,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn