Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark de Lucht | Villatent Ranger | 6 pers.

Renswoude, Nederland

recreatiepark-de-lucht-villatent-ranger-6-persrecreatiepark-de-lucht-villatent-ranger-6-persrecreatiepark-de-lucht-villatent-ranger-6-persrecreatiepark-de-lucht-villatent-ranger-6-persrecreatiepark-de-lucht-villatent-ranger-6-pers
Favoriet 
 
 

v.a. 283

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Recreatiepark de Lucht | Villatent Ranger | 6 pers. in Renswoude

Gezellige familiecamping gelegen aan de Grebbelinie tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Hoge Veluwe.

Villatenten op Recreatiepark de Lucht


Op Recreatiepark de Lucht staan onze safaritenten, volledig ingericht voor maximaal zes personen. Het unieke design van deze tent zorgt voor een verrassend ruimtelijk effect en open uitstraling. De brede woonkamer met grote ramen en het ruime terras over de gehele breedte van de tent zorgen ervoor dat het hele gezin heerlijk kan genieten van het buitenleven.

De Villatent Ranger is één van onze meest luxe safaritenten en beschikt over onder andere een airco, verwarming en compleet uitgeruste keuken met een kookplaat en vaatwasser. In de binnenruimte vind je een ruime eettafel met comfortabele stoelen; ideaal in het voor- en naseizoen om gezellig samen te tafelen.

De Villatent Ranger telt twee slaapkamers; een met een tweepersoonsbed en een met twee stapelbedden. Het unieke aan deze safaritent is toch wel de 'bovenverdieping' (ofwel de vide). Deze is vanaf het terras per trap te bereiken. Hier vind je een kleine tent waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Het speelse hangnet boven het terras zorgt voor bijzondere kampeerervaring; het geeft de kinderen het gevoel alsof ze in een boomhut spelen.

Op Recreatiepark de Lucht beleeft het hele gezin eindeloos veel plezier. Van zwemmen en zandkastelen bouwen tot fietsen, wandelen of tennissen. Er zijn genoeg speelplekken, in de speeltuin, in het bos, bij het animatieprogramma en bij de dieren. Er is in het hoogseizoen een uitgebreid en vermakelijk programma voor kinderen tot en met 12 jaar.

Op dit recreatiepark staan ook safaritenten en safaritenten.

Lees meer over


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen