Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Oudehaske

Oudehaske, Nederland

vakantiehuis-oudehaskevakantiehuis-oudehaskevakantiehuis-oudehaskevakantiehuis-oudehaskevakantiehuis-oudehaske
Favoriet 
 
 

v.a. 951

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Oudehaske in Oudehaske

Oudehaske een klein plaatse tussen Joure en Heerenveen. Deze groepsaccommodatie staat op een klein chaletpark aan het water, na enkele meters varen komt u in het natuurgebied het Nannewiid geschikt om te zwemmen, kanovaren, surfen etc.

Deze luxe vakantiewoning is geschikt voor 10 personen en staat in Oudehaske, gelegen tussen Joure en Heerenveen. De groepsaccommodatie is ideaal geschikt voor familie- of vriendengroepen. Achter de vakantiewoning is een klein park voor stacaravans en/of chalets waar alle plaatsen direct aan het water liggen. Na enkele meters varen kom je op het door een natuurgebied omgeven meertje, het Nannewiid genaamd. Dit meertje is door z´n geringe diepgang (max. 1 meter) zeer geschikt voor de kleine watersport; zwemmen, surfen, zeilen, roeien, kanovaren, etc.

Een luxe groepsaccommodatie in Friesland met sauna én hottub

De groepsaccommodatie beschikt over een ruim opgezette woonkamer waar je met je gezelschap heerlijk kunt vertoeven. De keuken is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers aanwezig. Op de eerste verdieping vind je drie 2-persoons slaapkamers en op de tweede verdieping bevindt zich nog een 1-persoons slaapkamer. De kamers zijn comfortabel ingericht met boxspringbedden. In de “kelder” bevindt zich een speelkamer, waarin onder andere een poolbiljart en een televisie staan opgesteld en een ruimte met een voetbaltafel. Bovendien is in de kelder een kamer met een zonnehemel. In de tuin is een sauna gerealiseerd. Een houtgestookte hottub staat eveneens in de heerlijk beschutte tuin. Het gehele jaar door kun je gebruik maken van deze wellnesstuin voorzien van een diverse (overdekte) terrassen. Als gast heb je de beschikking over kano's en waterfietsen, zodat je op ieder moment in het Kievitsnest het recreatiemeer het Nannewiid ook per kano of waterfiets kunt verkennen.

Samen struinen door het natuurgebied in Friesland

Het meer het Nannewiid en het daarbij behorende natuurgebied in de directe omgeving van het dorp, is het mooiste wat Oudehaske bezoekers te bieden heeft. Op fietsafstand liggen verder een aantal grotere natuurgebieden (o.a. De Haskerveenpolder, landgoed Oranjewoud, het Oosterschar, De Deelen en de Haulsterbossen). Genoeg te beleven!

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.207,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.207,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede