Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Blokzijl

Blokzijl, Nederland

groepsaccommodatie-blokzijlgroepsaccommodatie-blokzijlgroepsaccommodatie-blokzijlgroepsaccommodatie-blokzijlgroepsaccommodatie-blokzijl
Favoriet 
 
 

v.a. 2.654

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren
  • Max. 56 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Blokzijl in Blokzijl

Rust, ruimte, privacy en comfort vindt u in deze centraal gelegen groepsaccommodatie.Op het oude Zuiderzeestrand, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn legt u uw hoofd te slapen op boxspring bedde...

Op het oude Zuiderzeestrand, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn vind je deze groepsaccommodatie. Voor groepen tot 56 personen leent deze accommodatie zich bij uitstek voor exclusieve vakanties, familie- en vriendenweekenden, cursussen, zakelijke relaties, studie, etc. De accommodatie is rookvrij, drempelvrij en geschikt voor mindervaliden. Catering, activiteiten, excursies of vergaderfaciliteiten verzorgen ze graag voor je. 

Een groepsaccommodatie in Overijssel met speelveld 

De moderne, goed geoutilleerde keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging. Liever volledig verzorgd? Vraag naar de cateringmogelijkheden voor (luxe) (meergangen) ontbijt, lunch, bbq, dinerbuffetten en boodschappenpakketten voorzien van recepten. Drink een pilsje aan de bar of strijk neer op de loungebanken voor de televisie. Achter de grote schuifpui tref je het overdekte vlonder-terras aan. Er is een pizza oven buiten. De kinderen kunnen een balletje op het speelveld trappen. Er is ook een volleybalnet. Er zijn 15 ruim opgezette themaslaapkamers. Vijf kamers op de begane grond en op de 1e verdieping 10 kamers (bereikbaar via trap of lift). Alle slaapkamers zijn voorzien van twee boxspring bedden eventueel aangevuld met enkele bedden en iedere slaapkamer heeft een badkamer. Voor de kinderen zijn er kinderstoelen en kinderbedjes op verzoek aanwezig, spelletjes, recreatieruimte en groot speelveld met zandbak. De accommodatie is goed ingericht voor mindervaliden 2 slaapkamers beschikken over twee hoog/laagbedden en een plafondlift, rolstoeltoegankelijke douche en toilet en aangepaste wastafel. Tevens zijn er twee extra rolstoeltoegankelijke toiletten aanwezig. Huisdieren in overleg toegestaan. Extra recreatieruimte op aanvraag.

Samen de natuur in 

Gelegen aan de voet van Nationaal Park Weerribben-Wieden en de pittoreske stadjes Blokzijl en Vollenhove, centraal gelegen op slechts 1 uur rijden vanuit Utrecht, Groningen en Amsterdam. Vele mogelijkheden voor activiteiten zoals: trek de natuur in per fiets, TukTuk, Kickbike, kano of fluisterboot (bij/ via ons te huur). Ga op ontdekking in de tropische (vlinder)tuinen van de Orchideeënhoeve. Ontdek de burcht in het Kuinrebos of de oude waterwerken in het Voorsterbos. Struinen door ruisende bamboebossen, lopen in geurige kruidenvelden van het boerenland of wandelen op mooie zandstranden. Er is ook een golfbaan in de buurt.



Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 4.778,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn