Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Comfort 4 personen

Noordwijk, Nederland

comfort-4-personen
Favoriet 
     
     

    v.a. 442

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Comfort 4 personen in Noordwijk

    Dit comfortabele vakantiehuis is perfect voor een fijne vakantie aan zee samen met uw gezin of vrienden. Kom lekker tot rust en geniet van alles wat het park en de omgeving te bieden hebben. In dit vakantiehuis vindt u een royale woonkamer met tweepersoonsbank, fauteuils, eethoek en een grote flatscreen tv. In deze gezellige ruimte kunt u 's avonds lekker bijkomen van een dagje strand of van een lange wandeling of fietstocht. In de modern ingerichte keuken vindt u alles wat u nodig heeft om uw culinaire kunsten te vertonen, waaronder een diepvries, gasstel, koelkast, vaatwasser, combimagnetron, koffiezetapparaat en Senseo.
    Dit vakantiehuis heeft twee slaapkamers. Een slaapkamer is uitgerust met twee eenpersoons boxsprings en de andere met een stapelbed

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Vaatwasser(s), Combimagnetron, Koffiezetapparaat, Aparte toiletten, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Toilet(ten) in badkamer(s), Stapelbed(den), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, Gelijkvloers, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede