Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Comfort Kamer 2 personen

Hellendoorn, Nederland

comfort-kamer-2-personencomfort-kamer-2-personencomfort-kamer-2-personencomfort-kamer-2-personencomfort-kamer-2-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 173

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Comfort Kamer 2 personen in Hellendoorn

Deze Comfort Kamer leent zich uitstekend voor een enkele overnachting of een kort verblijf.

De Comfort Kamer is een ruime hotelkamer met aanvullende mogelijkheden zoals het zetten van koffie en thee. De faciliteiten van het park zijn binnen handbereik.

 Elke Comfort Kamer heeft een oppervlakte van ca. 25 m² en is gelegen op de eerste verdieping (per stenen trap bereikbaar) van het complex aan het begin van het park. In de kamer vindt u twee boxspringbedden en een flatscreen televisie, een kastenwand en zitgelegenheid. Op de kamer treft u ook een espresso-apparaat van Illy en een waterkoker, zodat u zelf koffie of thee kunt maken. U heeft een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.  Dankzij de vloerverwarming is de Comfort Kamer in elk seizoen comfortabel. Uiteraard heeft u deze kamer de beschikking over draadloos internet.  Bedlinnen met opgemaakte bedden en handdoeken zijn inclusief.

Let op: hoewel de faciliteiten gelijk zijn, verschillen de kamers onderling qua invulling. U kunt een specifieke kamer met voorkeur boeken. 


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden