Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Houseboat - Witteweg 23 | Middelaar 'Marina Mookerplas'

Middelaar, Nederland

houseboat-witteweg-23-middelaar-marina-mookerplashouseboat-witteweg-23-middelaar-marina-mookerplashouseboat-witteweg-23-middelaar-marina-mookerplashouseboat-witteweg-23-middelaar-marina-mookerplashouseboat-witteweg-23-middelaar-marina-mookerplas
Favoriet 
 
 

v.a. 256

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Houseboat - Witteweg 23 | Middelaar 'Marina Mookerplas' in Middelaar

Ultiem genieten in en op het water

Max. aantal personen: 4 volwassen en 2 kinderen
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Opp.: 38m2

Beschrijving
Met een prachtig uitzicht op de Mookerplas en gelegen in een bosrijke omgeving, is het heerlijk vakantie vieren in deze Houseboat. De Houseboat heeft dezelfde gemakken als een boot alleen kun je er niet mee varen en blijft deze gedurende je verblijf op dezelfde plaats liggen. Vanaf het terras (met zwemtrap) van je eigen houseboat kun je direct water induiken om een stukje te zwemmen.

Accommodatie
In de lodge bevindt zich een knusse woonkamer met een gezellige zitbank en een tafel met ruimte voor 6 personen waarbij je door de grote raampartijen direct op het meer uitkijkt. Vanuit de woonkamer bereik je het terras, met fantastisch uitzicht over het meer. 

De compacte open keuken is voorzien van een kookplaat, koffiezetapparaat (Senseo), koelkast en waterkoker. De slaapkamer is voorzien van een boxspring tweepersoonsbed (160x200cm) met twee losse eenpersoons dekbedden en kussens. In de tweede slaapkamer staat een stapelbed met twee eenpersoonsbedden (80x200cm). Ben je met meer dan 4 personen dan biedt de slaapbank in de woonkamer een extra slaapplaats. De badkamer is van alle gemakken voorzien met een toilet, wastafel,  elektrische verwarming, föhn en douchecabine met glazen schuifwanden. Fijne extra's in deze accommodatie zijn de aanwezige airco en gratis wifi. Het is mogelijk om tegen betaling gebruik te maken van de wasmachine en droger in de naastgelegen Jachthaven Driesen.
De parkeerplaats ligt net buiten de haven, op ongeveer 5 minuten loopafstand van de houseboat. Er zijn bagagekarretjes te leen. 

Omgeving
Ben je een liefhebber van alles in en om het water dan ben je hier aan het juiste adres. Waterratten en zonaanbidders kunnen hier midden in de natuur hun hart ophalen. Je eigen 'privé meer'' voorzien van prachtig helder water ligt direct voor de deur. Hou je van vissen, dan gooi je de hengel zelfs uit vanaf je eigen terras! Er is een "Barrel Sauna met Koepel" te huur met spectaculair uitzicht op de Mookerplas, welke het gehele jaar per uur te boeken is voor gasten die in onze Houseboats verblijven. Met de mogelijkheid om een luxe sloep, kajak of SUP te huren worden alle mogelijkheden op het water maximaal benut. Hiermee kun je tevens aanmeren bij je eigen houseboat. Liever de omgeving verkennen? Er zijn fijne wandelroutes maar ook het huren van een E-chopper, met aangeboden route om nog meer van de omgeving te zien,is een leuke activiteit. De Mookerplas is gelegen in het prachtige natuurgebied van de Mookerheide en ligt dicht in de buurt van de Duitse grens maar ook vlakbij de gezellige stad Nijmegen. In de buurt zijn diverse restaurants en volop bezienswaardigheden binnen handbereik. 





Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn