Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Gieterveen

Gieterveen, Nederland

vakantieboerderij-gieterveenvakantieboerderij-gieterveenvakantieboerderij-gieterveenvakantieboerderij-gieterveenvakantieboerderij-gieterveen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.102

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantieboerderij Gieterveen in Gieterveen

Prachtig gelegen groepsaccommodatie aan de Hondsrug in Drenthe

Vakantieboerderij voor groepen tot 20 personen. Op de begane grond bevindt zich de recreatiezaal met open keuken en barkrukken. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 2 met een badkamer en er is een derde toilet. 

Een vakantiehuis in Drenthe met veel mogelijkheden

Alle slaapkamers hebben openslaande deuren naar het terras en de privé tuin die afgesloten is. Aan de kleine kinderen is ook gedacht, er zijn kinderbedjes en stoeltjes aanwezig. Er zijn traphekjes voor de trap die naar de eerste verdieping loopt. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een gezellig zitgedeelte met televisie. Buiten is er een fietsenberging. Aansluitend is er een groot en gezellig terras met tuin en mogelijkheden voor barbecues.

Geniet van het natuurgebied tijdens je weekendje weg in Drenthe

De boerderij ligt aan de Hondsrug, een prachtig natuurgebied. Je kunt vanaf de groepsaccommodatie per kano door het beekdal de Hunze vallei varen. Andere leuke uitstapjes: Hunebed centrum, Veenpark te Barger-Compascuum, Wildlands Emmen en Monumentendorp Orvelte.

Huis huren in Drenthe? Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.210,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid