Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Lathum (16 p.)

Lathum, Nederland

groepsaccommodatie-lathum-16-pgroepsaccommodatie-lathum-16-pgroepsaccommodatie-lathum-16-pgroepsaccommodatie-lathum-16-pgroepsaccommodatie-lathum-16-p
Favoriet 
 
 

v.a. 1.928

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Lathum (16 p.) in Lathum

Mooi gelegen vakantiehuis met authentieke en moderne details.

Mooi en landelijk gelegen vakantiewoning met een extra appartement. Het is hier echt genieten en de authentieke details zorgen ervoor dat je je er helemaal thuis voelt. 

Groepsaccommodatie in de Veluwe met speelweide

De vakantiewoning beschikt over een entree met apart toilet, landelijke keuken en een woonkamer. De bovenverdieping heeft een ruime hal, badkamer met toilet, en drie ruime slaapkamers voorzien van airconditioning. Bijzonderheden met betrekking tot het slapen: Eén bed op de 6-persoons slaapkamer is een volwaardig "onderschuifbed". In de ruime hal is op verzoek in een handomdraai een slaapplek met een 2 persoons bed (met afscheidingswand) te maken. Daarnaast is er een appartement met een aparte opgang naar de 1e verdieping. Deze heeft een verblijfsruimte, keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Er is een mooi gelegen terras en een speelweide waar de kinderen zich zeker zullen vermaken. In het seizoen is er een ijssalon om de hoek om een heerlijk ijsje te eten. Parkeren kun je voor de deur, bij je eigen ingang. Handig!

Struinen door de bossen

De groepsaccommodatie is gelegen midden in een recreatie gebied, aan de rand van de Veluwe. Wandelen, fietsen, varen, het kan er allemaal. Diverse plaatsen ( Arnhem, Doesburg) en tevens diverse musea en Burgers Zoo, Nederlands Openluchtmuseum binnen tien minuten bereikbaar.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.192,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.192,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath